Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Σε άγριο καυγά ο ράπερ Toquel - Επενέβη η αστυνομία

Τι συνέβη

Σε άγριο καυγά ο ράπερ Toquel - Επενέβη η αστυνομία
News 28.11.2021 18:09
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Σε σοβαρή συμπλοκή ενεπλάκη το βράδυ του Σαββάτου (27/11) ο γνωστός ράπερ Toquel σε κλαμπ της Πάτρας αι μάλιστα χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία προκειμύνουν να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Σύμφωνα με το tempo24.news, μαρτυρίες αναφέρουν πως η παρέα του Toquel συνεπλάκη με θαμώνες του μαγαζιού και συγκεκριμένα κάποιος έβγαλε και προέταξε αιχμηρό αντικείμενο, ενώ οι εμπλεκόμενοι πιάστηκαν στα χέρια, τραυματίζοντας ο ένας τον άλλον.

Το σημείο της επίθεσης γέμισε με αίματα και σπασμένα ποτήρια και τελικά όλοι οι εμπλεκόμενοι προσήχθησαν στο Β’ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών ενώ ένας ακόμη γνωστός τράπερ πριν λίγο καιρό ενεπλάκη σε αιματηρή επίθεση με μαχαίρια.

Η φωτογραφία από τα επεισόδια με τον Toquel

Σε άγριο καυγά ο τράπερ Toquel

Συγκλονίζει ο Toquel: «Ο πατέρας μου έπαιζε τζόγο και χτυπούσε τη μητέρα μου»

Ο Σταύρος Θεοδωράκης μέσα από την εκπομπή του ALPHA «Πρωταγωνιστές» βρέθηκε με τον γνωστό τράπερ Toquel όπου είδαμε στο επεισόδιο της Πέμπτης 25/11.

Μάλιστα, ο νεαρός τράπερ προχώρησε σε ένα ειλικρινές άνοιγμα ψυχής μιλώντας για τον πατέρα του. Ωστόσο τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε στην πρεμιέρα δεν είναι καθόλου ικανοποιητικά.

«Στην Ελλάδα είμαι 25 χρόνια, από 9 μηνών που ήρθα από το Τεπελένι της Αλβανίας στην πλάτη του πατέρα και της μάνας μου. Παράνομα ήταν γιατί φτιάξαμε χαρτιά ψεύτικα. Ήμασταν παράτυποι όμως, όχι παράνομοι, Ο πατέρας μου ήταν ο man για όλα, που λέμε.

Σου έκανε υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, μερεμέτια και η μάνα μου ήταν καθαρίστρια. Μέχρι ένα σημείο τα παιδικά μου χρόνια ήταν ωραία. Με το που πήγα στο δημοτικό ξεκίνησαν τα προβλήματα. Φασαρίες μέσα στο σπίτι, ο πατέρας μου ήταν αγρίκος και η μάνα μου αρρώστησε. Δεν έπινε ο πατέρας μου αλλά έπαιζε τζόγο».

«Έπαιζε πολύ. Την κακοποιούσε την μάνα μου. Έχει φάει ξύλο, δεν είναι ψέμα, πολύ ξύλο. Συχνό φαινόμενο στις μέρες μας. Ξέρω και άλλους που το κάνουν. Από την Αλβανία, από την Βουλγαρία, από την Ρουμανία, από την Ελλάδα, από όπου θες. Πολλοί πατεράδες έχουν τα δικά τους θέματα, τα δικά τους ψυχολογικά και ξεσπάνε στη γυναίκα.».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Sin Boy, Toquel και Υποχθόνιος αποχαιρετούν τον Mad Clip - Δύσκολες ώρες

Ποινική δίωξη για τον τράπερ Thug Slime

TAGS
Share