"Ντροπή σας και ντροπή μας γι’ αυτόν τον κόσμο" - Ασύλληπτο ξέσπασμα από τον Γιώργο Χρανιώτη

Με αφορμή τον τραγικό θάνατο του 8χρονου κοριτσιού στο Κερατσίνι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Έξω από τα ρούχα του φαίνεται πως βγήκε ο Γιώργος Χρανιώτης αναφορικά με τον τραγικό θάνατο του 8χρονου κοριτσιού στο Κερατσίνι. Μάλιστα, πολλοί στάθηκαν στην καταγωγή της (Ρομά) κάτι που προκάλεσε πολλές και έντονες αντιδράσεις.

Ο Γιώργος Χρανιώτης λοιπόν με αφορμή τα χυδαία αυτά σχόλια για την καταγωγή προχώρησε σε ένα δημόσια ξέσπασμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

«Το «γυφτάκι» γι΄ αυτούς που δε γνωρίζουν καλά την ελληνική γλώσσα, δεν είναι σακί με πατάτες, δεν είναι άψυχη κούκλα, δεν είναι τσουβάλι με κοπριά. Το «γυφτάκι» είναι άνθρωπος, ο συγκεκριμένος 8χρονος άνθρωπος που ζει και αναπνέει. Και δυστυχώς γι΄αυτόν αλλά κυρίως για εσάς που προσπερνούσατε και κλωτσούσατε – ένας άνθρωπος, ένα μικρό κοριτσάκι που αν το πέρνατε στην αγκαλιά σας και του προσφέρατε τις πρώτες βοήθειες θα μπορούσε να αναπνέει ακόμα. Ντροπή σας και ντροπή μας γι’ αυτόν τον κόσμο που συνεχίζουμε να ζούμε. Αν και δε νομίζω ότι αυτό το πράγμα λέγεται ζωή».

Η οργισμένη ανάρτηση του Χρανιώτη για τον θάνατο του κοριτσιού στο Κερατσίνι

: Ασύλληπτο ξέσπασμα από τον Γιώργο Χρανιώτη

"Δε πρέπει να λέγονται άνθρωποι" - Ξέσπασε η Παρασκευή Κερασιώτη με το θάνατο της 8χρονης στο Κερατσίνι

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει ο τραγικός θάνατος της 8χρονης Όλγας στο Κερατσίνι. Πολλοί ήταν αυτοί που αντέδρασαν με το εν λόγω συμβάν, ανάμεσά τους και η Παρασκευή Κερασιώτη.

Η πρώην παίκτρια του GNTM συγκεκριμένα ξέσπασε για τα όσα ακούστηκαν για την μικρή, λόγω της καταγωγής της (Ρομά). Έτσι λοιπόν θέλησε να εκφράσει την οργή της, μιας και η ίδια έχει δεχτεί μπούλινγκ λόγω της τσιγγάνικης καταγωγής της.

«Δεν έχω λόγια, που πήγε η ανθρωπιά; Τι σημαίνει ήταν Ρομά; Ξαναρωτάω, τι σημαίνει ήταν Ρομά; Πότε θα σταματήσει αυτός ο ρατσισμός; Λυπάμαι πάρα πολύ γι’ αυτούς τους ανθρώπους. Βασικά, δε πρέπει να λέγονται άνθρωποι» έγραψε χαρακτηριστικά η πρώην παίκτρια του GNTM.

Παρασκευή Κερασιώτη ξέσπασμα για Κερατσίνι