Απαστράπτουσα η Άντζελα Γκερέκου στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου

Ενοχλήθηκε με την ερώτηση της δημοσιογράφου για τον Τόλη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απαστράπτουσα η Άντζελα Γκερέκου στην πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε η Άντζελα Γκερέκου περίπου τέσσερις μήνες μετά το θάνατο του συζύγου της, Τόλη Βοσκόπουλου. Η ηθοποιός προσπαθεί να χαμογελά ξανά μετά το χαμό του ανθρώπου με τον οποίο έζησε πολλά χρόνια και απέκτησαν την κόρη τους.

Έδωσε το παρών στο Μέγαρο Μουσικής όπου παρουσιάστηκε η παράσταση του Γιώργου Βουκάνου, «Το μυστικό τραγούδι του κάστρου» και εκεί μίλησε στην κάμερα του Happy Day.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που κατάφερα να είμαι εδώ, σε δύσκολους καιρούς», δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ για τη σειρά, "Η γη της ελιάς", στην οποία πρωταγωνιστεί, είπε: «Η συμμετοχή μου στη σειρά ήρθε τη σωστή στιγμή».

Όταν η δημοσιογράφος την ρώτησε για τον Τόλη Βοσκόπουλο δεν θέλησε να απαντήσει, αναφέροντας «Δεν θέλω να απαντήσω σε κάτι άλλο, νομίζω ότι όλοι αντιλαμβάνεστε ότι είναι δύσκολη η περίοδος που περνάμε».

Η εμφάνιση της Άντζελας Γκερέκου

"Δεν σέβεστε ούτε εμένα, ούτε..." - Ξέσπασε για τις φήμες περί νέας σχέσης

Ένα δημοσίευμα σχετικά με την προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα με την νέα της σχέση με έναν γοητευτικό επιχειρηματία θέλησε να σχολιάσει η Άντζελα Γκερέκου.

Η ίδια -που την απολαμβάνουμε φέτος στην Γη της Ελιάς- ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της στην αγκαλιά του Τόλη Βοσκόπουλου και βάζοντας τα πράγματα στην θέση τους.

«Δεν ειχα σκοπό να σχολιάσω τίποτα αλλά επειδή βλέπω οτι το θέμα παίρνει διαστάσεις και ενοχλούνται άτομα απο το κοντινό περιβάλλον μου, θα το κανω. Το μονο που μου έρχεται στο μυαλό είναι οτι όποιος δημοσιογράφος εκμεταλλεύεται την ιδιότητα του για να γράψει ανυπόστατες και ψευδείς ιστορίες θα έπρεπε να ντρέπεται!

Δεν σέβεστε ούτε εμένα, ούτε το παιδί μου αλλά κυρίως τον σύζυγό μου που έχασα μολις πριν 3 μήνες! Τι να πω; «Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι…» Κρίμα που δεν αντιλαμβάνεστε την ιδιωτικότητα και το πένθος των ανθρώπων γράφοντας τόσα ψέματα… Λυπάμαι!».