Μιχάλης Ζαμπίδης: Βίντεο από τη στιγμή που πιάνει στα πράσα τους ληστές στο σπίτι του

Καρέ καρέ το περιστατικό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μιχάλης Ζαμπίδης: Βίντεο από τη στιγμή που πιάνει στα πράσα τους ληστές στο σπίτι του

Ο Μιχάλης Ζαμπίδης μίλησε το πρωί της Δευτέρας (29/11) στην εκπομπή Happy Day ενώ την ίδια στιγμή προβλήθηκε και το βίντεο από τη στιγμή που κάνει "τσακωτούς" τους ληστές που προσπάθησαν να μπουν στο σπίτι του.

«Όταν είδα τον έναν να πηδάει, σκέφτηκα μήπως έπεσε καμιά μπάλα στο σπίτι. Δεν σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο. Το περίεργο ήταν ότι ήταν 17:30 το απόγευμα, γυρνούσα σπίτι. Ήταν το σωστό timing. Μόλις έφτασα είδα κάποιον να πηδάει από το σπίτι μου προς τα έξω.

Τον ρώτησα τι γίνεται και μου είπε βγάζω φωτογραφίες. Του λέω για το Instagram ή για να κλέψεις; Του λέω μη τρέχεις γιατί και θα σε προλάβω και θα σε χτυπήσω. Εκεί λέει εντάξει εντάξει. Φώναξε τον συνεργό του, ήρθαν κοντά, είχαμε μια κουβέντα. Πήραμε την αστυνομία», είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Το βίντεο από την παραλίγο ληστεία στο σπίτι του Μιχάλη Ζαμπίδη

Οι πρώτες δηλώσεις του Μιχάλη Ζαμπίδη για τη ληστεία

«Ερχόμαστε αντιμέτωποι, κοιταζόμαστε, πάω κοντά του, δεν ήξερε ότι ήταν το σπίτι μου και μου λέει “Μike εσύ;” και μου είπε ότι έβγαζε κάτι φωτογραφίες. “Φωτογραφίες για το Ιnstagram ή για να κλέψεις;”.

Αντιλαμβάνομαι ότι μέσα υπήρχε και άλλος. Πάει να φύγει, γυρίζω τον διακόπτη στο πιο αυστηρό και του λέω “και θα σε προλάβω και θα σε χτυπήσω οπότε κάτσε εδώ”.

Φώναξα τον “συνεργάτη” του ενώ η σύντροφός μου έκανε “αστυνομικό ρεπορτάζ”, τράβηξε φωτογραφίες και ειδοποίησε την αστυνομία. Τα παιδιά από τη ΔΙΑΣ ήρθαν αμέσως. Ο ένας εκ των δραστών είχε συλληφθεί για 17 κλοπές.».