Η αδερφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου "έσπασε" την σιωπή της - «Δεν έχω πληγή μέσα μου! Οι γονείς μας...»

Αυτές είναι οι σχέσεις τους σήμερα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η αδερφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου

Η αδερφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου, Άρτεμις, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Happy Day και μεταξύ άλλων μίλησε για την σχέση τους σήμερα. Όπως λοιπόν ανέφερε, έχουν να μιλήσουν και να επικοινωνήσουν πάνω από 10 χρόνια.

«Δεν έχουμε σχέσεις. Έχω να μιλήσω από το 2010. Δεν έχουμε επαφές και είναι καλύτερα έτσι. Δεν μου λείπει. Η Τζούλια είναι ένα ιδιαίτερο παιδί, έχει κάνει τις επιλογές της και ο καθένας κάνει τη ζωή του», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η αναφορά της Άρτεμις Αλεξανδράτου στους γονείς τους

«Είμαστε διαφορετικές και ποτέ δεν είχαμε πολλά κοινά σημεία. Το μόνο κοινό είναι ότι έχουμε τους ίδιους γονείς. Δεν είχαμε ποτέ το δέσιμο. Όταν ένας άνθρωπος είναι ενήλικας δεν μπορούν να επέμβουν οι γονείς σε πολλά πράγματα και ειδικά όταν το παιδί δεν ακούει. Δεν έχω καμία πληγή μέσα μου για ό,τι έκανε η Τζούλια», αποκάλυψε για την Τζούλια λίγες ημέρες αφότου είδαμε την σωσία της στο GNTM.

Λίγα λόγια για την Τζούλια Αλεξανδράτου

Όπως αναφέρει η wikipedia, η Τζούλια Αλεξανδράτου είναι Ελληνίδα μοντέλο, τραγουδίστρια, ηθοποιός, παρουσιάστρια και πρώην ηθοποιός αισθησιακών ταινιών. Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή στον Διαγωνισμό Ομορφιάς του ANT1 το 2002, όπου σε ηλικία 16 ετών κατέκτησε τον τίτλο Miss Young '02. Ακολούθησε η εκ νέου συμμετοχή της στον ίδιο διαγωνισμό το 2006 όπου κέρδισε τον τίτλο Β' Star Hellas '06.

Μετά την συμμετοχή της στον διαγωνισμό ακολούθησαν οι παρουσιάσεις τηλεοπτικών εκπομπών όπως Megalicious Chart Live, Music Bee και Με την Τζούλια, οι πρωταγωνιστικοί της ρόλοι στις κινηματογραφικές ταινίες Ψυχραιμία και Οι Πόντιοι: New Generation, οι εμφανίσεις σε νυχτερινά μαγαζιά και δεκάδες φωτογραφίσεις και εξώφυλλα σε περιοδικά σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το 2010 κυκλοφόρησε η ταινία ερωτικού περιεχομένου με τίτλο Τζούλια Αλεξανδράτου - Το Απαγορευμένο με πρωταγωνίστρια την ίδια.