Σταμάτης Γαρδέλης: «Άδειασε» τον Γρηγόρη Πετράκο - «Ο καθένας βγαίνει και λέει ότι θέλει;»

«Έχουμε επιστήμονες, έχουμε Πολιτεία»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σταμάτης Γαρδέλης: «Άδειασε» τον Γρηγόρη Πετράκο - «Ο καθένας βγαίνει και λέει ότι θέλει;»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε το πρωί της Δευτέρας (29/11) ο Σταμάτης Γαρδέλης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δηλώσεις που κάνει τους τελευταίους μήνες ο Γρηγόρης Πετράκος για το θέμα του εμβολίου.

Το σχόλιο του Σταμάτη Γαρδέλη για τον Γρηγόρη Πετράκο

«Νομίζω ότι δεν θα έπρεπε να έχει γίνει τόσο μεγάλο θέμα. Θα έπρεπε να ακούσουμε την επιστημονική άποψη και να προχωρήσουμε. Να ακούσουμε τους ανθρώπους που έχουν την ευθύνη της δημόσιας υγείας. Ας κάνουμε το εμβόλιο να προχωρήσουμε και να πάμε παρακάτω.

Το θέατρο που κατέβηκε το βρήκα μια ακρότητα. Είναι κάτι που με ξεπερνάει. Εγώ έχω κάνει το εμβόλιο και λέω ότι πρέπει να το ακολουθήσουμε. Να φύγουμε από αυτή τη σκοταδιστική και μεσαιωνική αντίληψη.

Τα έχω δει όλα αυτά. Θεωρώ ότι επηρεάζουν κάποιους ανθρώπους που είναι ευάλωτοι. Είναι λάθος κατεύθυνση αυτή. Έχουμε επιστήμονες, έχουμε Πολιτεία, έχουμε οργανωμένο κράτος. Για όνομα του Θεού, ο καθένας βγαίνει και λέει ότι θέλει;», είπε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Αποκλειστικό: Αποχώρησε ο Σταμάτης Γαρδέλης από την Φάρμα μετά από καυγά

Ηχηρή αποχώρηση από τη «Φάρμα» του ANT1 λίγο πριν από την έναρξη του ριάλιτι. Μπορεί οι μηχανές να είναι στα φουλ και οι προετοιμασίες να συνεχίζονται πυρετωδώς. Ένας καβγάς, όμως, στάθηκε η αφορμή για την αποχώρηση του Σταμάτη Γαρδέλη από το παιχνίδι.

«Η Φάρμα» με τον Σάκη Τανιμανίδη επιστρέφει τον Δεκέμβριο στον ΑΝΤ1 για τον δεύτερο κύκλο της και υπόσχεται να είναι ακόμα πιο δύσκολη. Δεκαοκτώ παίκτες (δείτε τους εδώ αναλυτικά) θα προσπαθήσουν να επιβιώσουν αλλάζοντας τον τρόπο ζωής τους. Σκοπός τους να αναμετρηθούν με τη δύναμη της φύσης. Ένα από τα πιο ηχηρά ονόματα ωστόσο φαίνεται πως έφυγε από το ριάλιτι πριν ακόμη να αρχίσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του okmag. ο Σταμάτης Γαρδέλης αποφάσισε να αποχωρήσει από το πρότζεκτ καθώς... διαβάστε περισσότερα στο okmag.gr