Κόνι Μεταξά: «Έσπασε» τη σιωπή της για τον Τάσο Ξιαρχό - «Βρεθήκαμε και...»

Τι συμβαίνει τελικά μεταξύ τους;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κόνι Μεταξά: «Έσπασε» τη σιωπή της για τον Τάσο Ξιαρχό - «Βρεθήκαμε και...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Δευτέρας (29/11) η Κόνι Μεταξά, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Τάσο Ξιαρχό, αποκαλύπτοντας πως βρέθηκε μαζί του και μίλησαν για όλα όσα έχουν γίνει.

Υπενθυμίζουμε πως ο Τάσος Ξιαρχό είχε αποκαλύψει ότι η Κόνι Μεταξά είχε κόψει επαφές μαζί του μετά το περιστατικό με τη Μέρι.

Οι δηλώσεις της Κόνι Μεταξά για τον Τάσο Ξιαρχό

«Όλα καλά με τον Τάσο. Βρεθήκαμε και είμαστε μια χαρά», είπε χαρακτηριστικά η Κόνι Μεταξά στις δηλώσεις της.

Λευτέρης Πανταζής: Πήρε θέση και μίλησε για τη σχέση του Ξιαρχό και της Μεταξά

Πριν από λίγο καιρό προκλήθηκε μεγάλος σάλος με τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Τάσος Ξιαρχό στην Μέρι καθώς της είχε χλευάσει για τα κιλά της. Αποτέλεσμα είχε αρκετοί να εναντιωθούν αλλά και να αποστασιοποιηθούν από τον γνωστό χορογράφο.

Ένα άτομο από αυτά ήταν και η Κόνι Μεταξά η οποία είχε έρθει αρκετά κοντά με τον Τάσο Ξιαρχό καθώς είχαν συνεργαστεί και παλιότερα. Έτσι, στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» παραχώρησε δηλώσεις ο Λευτέρης Πανταζής όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τον σάλο που προκλήθηκε.

«Η Κόνι τον αγαπάει πάρα πολύ, έχουν συνεργαστεί πάρα πολλές φορές, τον αγαπώ και τον καταλαβαίνω και εγώ. Σε μία στιγμή βλακείας, είπε κάτι που μπορεί να μην το κατάλαβε, είπε αρχικά ο

«Τον αγαπούμε και η Κωνσταντίνα και εγώ, θα ξαναβρεθεί στον δρόμο μας και θα ξανασυνεργαστούμε πάλι», σημείωσε ο Λευτέρης Πανταζής.

Μάλιστα, η κάμερα συνάντησε και τον Τάσο Ξιαρχό ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι φανταστικός άνθρωπος, δεν μπορεί να κρατήσει κακία. Εμένα και την Κόνι μας έχει σαν παιδιά του. Θέλω, δεν θέλω κάποια στιγμή θα την δω την Κόνι μπροστά μου».