Δημόσια έκκληση από την Ελεονώρα Μελέτη στο Mega Καλημέρα

Τι ζήτησε από τους τηλεθεατές;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δημόσια έκκληση από την Ελεονώρα Μελέτη στο Mega Καλημέρα

Λίγο πριν το τέλος του σημερινού (29/11) Mega Καλημέρα, η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να απευθυνθεί στο τηλεοπτικό κοινό και να ζητήσει τη βοήθεια του κόσμου καθώς εκείνη και ο αγαπημένος της σύζυγος, Θοδωρής Μαροσούλης (δείτε εδώ φωτογραφίες από την τελευταία εξόρμησή τους) έχασαν τον σκύλο τους, τον Ρας.

Η παρουσιάστρια εξέφρασε την αγωνία της και έτσι ζήτησε από τον κόσμο να τη βοηθήσει να βρει το σκυλάκι της που έφυγε από το σπίτι.

Η δημόσια έκκληση της Ελεονώρας Μελέτη

«Θέλω να ζητήσω τη βοήθειά σας, ειδικά όσων μένετε στα βόρεια προάστια, προς Πεντέλη. Να ξέρετε ότι ο άντρας μου έχασε τον σκύλο το πριν από μερικές ημέρες. Ο Ρας, είναι γερμανικός ποιμενικός, εξαιρετικά φιλικός, πάρα πολύ καλό σκυλάκι. Έφυγε ακολουθώντας ένα θηλυκό, δεν έχει επιστρέψει κι εμείς δεν μπορούμε να τον βρούμε, έχουμε φάει τον κόσμο. Αν έχετε κάποια πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας», είπε χαρακτηριστικά η Ελεοώρα Μελέτη.

«Με έχουν παρενοχλήσει την ώρα της εκπομπής» - Σόκαρε η Ελεονώρα Μελέτη με την αποκάλυψή της

Σε μία απρόσμενη αποκάλυψη προχώρησε το πρωί της Τετάρτης (24/11) η Ελεονώρα Μελέτη στον αέρα του Mega Καλημέρα, καθώς παραδέχθηκε πως έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από συνεργάτη της κατά τη διάρκεια εκπομπής.

Η Ελεονώρα Μελέτη είχε μιλήσει και πριν από λίγο καιρό για ένα περιστατικό που την είχε φέρει σε δύσκολη θέση, όταν ένας πολιτικός της είχε ανοίξει την πόρτα με το μπουρνούζι.

Έτσι σήμερα εξήγησε πως κάποιος την είχε παρενοχλήσει στον αέρα εκπομπής και εκείνη του έριξε "μπουνίτσα".

Η αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη για την παρενόχληση που είχε δεχθεί

«Έχει τύχει να με παρενοχλήσουν σεξουαλικά την ώρα της εκπομπής. Μου έχει τύχει! Δεν θέλω να σας το περιγράψω, θα σας το πω off the record. Αλλά μου έχει τύχει και έχει φάει μπουνίτσα ο άλλος. Στον αέρα, βεβαίως, πριν από πολλά χρόνια.

Ξέρετε κάτι, είναι απόλαυση και η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο. Το να περιμένεις μετά από δέκα, δεκαπέντε χρόνια, την ώρα που θα το πεις αυθόρμητα κιόλας χωρίς να το έχεις προγραμματίσει και χωρίς να το έχεις οργανώσει το όλο θέμα», είπε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.