Θετική στον κορωνοϊό συνεργάτιδα της Ιωάννα Μαλέσκου

Η ανακοίνωση στον αέρα του Love It

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θετική στον κορωνοϊό συνεργάτιδα της Ιωάννα Μαλέσκου

Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε συνεργάτιδα της Ιωάννας Μαλέσκου και την ανακοίνωση έκανε η ίδια η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Love it, μεταφέροντας όλες τις εξελίξεις σχετικά με την κατάσταση της υγείας της.

Ο λόγος για την Αρετή Λις, η οποία βγήκε μέσω skype στον αέρα αποκαλύπτοντας πως περνάει τις ημέρες της καραντίνας και αν έχει συμπτώματα του ιού.

Όσα είπε η Αρετή Λις στην εκπομπή της Μαλέσκου

«Το πέρασα λίγο δύσκολα τις τρεις πρώτες ημέρες, αλλά τώρα νιώθω πολύ καλύτερα και για αυτό βγήκα και το τηλέφωνο. Τα πρώτα συμπτώματα ήταν ο πονόλαιμος και άρχισα να χάνω εντελώς την γεύση μου. Από εκεί κατάλαβα ότι χρειάζεται να κάνω τεστ. Πήγα στο φαρμακείο και μου είπαν ότι ήταν θετικό. Δεν το πίστευα, γιατί είχα κάνει τις δύο πρώτες δόσεις και πρόσεχα πάρα πολύ.

Δεν έχω ιδέα πως κόλλησα. Μπορεί να ήρθα σε επαφή με κάποιο κρούσμα χωρίς να το ήξερα. Πρέπει να το κόλλησα πριν 4-5 ημέρες σε νυχτερινή μου έξοδο, γιατί κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν ήρθα σε επαφή με άλλον κόσμο. Το πιο δύσκολο που αντιμετώπισα ήταν ο πυρετός και οι πόνοι στους μυς», είπε μεταξύ άλλων η Αρετή Λις, μετά τις δύσκολες ώρες της Ιωάννας Μαλέσκου.

Σοκάρει συνεργάτης της Ιωάννας Μαλέσκου - «Δεχόμουν αμέτρητα φρικιαστικά μηνύματα με...»

Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν παραχώρησε ο συνεργάτης της εκπομπής της Ιωάννας Μαλέσκου, Ποσειδώνας Γιαννόπουλος. Ο δημοσιογράφος που πρόσφατα έζησε τον θρήνο, μίλησε για την συνεργασία τους, αλλά και για την περίοδο που δεχόταν φρικιαστικά απειλητικά μηνύματα.

Έχουν περάσει λίγοι μήνες από την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν. Πώς σου φαίνεται, μέχρι στιγμής, η συνεργασία σου με την Ιωάννα Μαλέσκου στο «Love It»;

Μέχρι στιγμής, η συνεργασία είναι εξαιρετική. Πιστεύω ότι αυτό έχει να κάνει με τον εκάστοτε επικεφαλής. Σε αυτή την περίπτωση, είναι η Ιωάννα, που τη θεωρώ «καπετάνισσα», διότι όπως ο καλός ο καπετάνιος, στα δύσκολα και στις φουρτούνες παραμένει πάντα ψύχραιμη, χαμογελαστή, άρα και εμψυχωτική. Έτσι, δημιουργούνται οι βάσεις για μία ωραία συνεργασία.

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Μαλέσκου και Love It

Εχεις δεχθεί ποτέ ιντερνετικό μπούλινγκ;

Ο κόσμος φέρεται πια στο διαδίκτυο με τρόπο σοκαριστικά επιθετικό. Το πιο επιθετικό που δέχτηκα, ήταν το 2017, την εποχή του πρώτου «Survivor», όταν είχα πει στην Ελεονώρα Μελέτη στο «Survivor Πανόραμα» κάτι για το πώς ψηφίζουν οι τηλεθεατές της Κύπρου στα ριάλιτι, το οποίο παρερμηνεύτηκε τελείως. Άλλο πράγμα είπα και άλλο διαδόθηκε. Στα μέσα της Κύπρου έλεγαν για μένα λάθος πράγματα, χωρίς δικό μου αντίλαλο κι έτσι, στα social media δεχόμουν αμέτρητα φρικιαστικά μηνύματα. Με κατάρες μέχρι και απειλές κατά της ζωής μου. Τότε είχα στεναχωρηθεί και προβληματιστεί πολύ για το πόσο σοβαρή μπορεί να γίνει η παρερμηνεία κάποιας φράσης.