Ιωάννα Μαλέσκου: Η πρώτη αναφορά στις αλλαγές που θα γίνουν στο Love it

«Εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να μας φέρει...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ιωάννα Μαλέσκου: Η πρώτη αναφορά στις αλλαγές που θα γίνουν στο Love it

Λίγο πριν κλείσει η σημερινή (29/11) εκπομπή της, η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε μία έμμεση αναφορά στις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στο Love it από τη νέα χρονιά.

Όπως έχει ακουστεί, η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου πρόκειται να μεγαλώσει σε διάρκεια καθώς θα καλύψει το κενό που θα αφήσει πίσω της η εκπομπή Ώρα για Φαγητό που ολοκληρώνεται μετά την πρωτοχρονιά, ενώ θυμίζουμε πως πρόσφατα η εκπομπή του ΣΚΑΪ άλλαξε ώρα και μεταφέρθηκε στις 11.30.

Το σχόλιο της Ιωάννας Μαλέσκου για τις αλλαγές στο Love it

«Πέρασα πολύ όμορφα γιατί ξεκίνησε η εβδομάδα με χαμόγελα, ξεκίνησε με όλα αυτά που θέλουμε να έχουμε κι όλα αυτά που θέλετε να έχουμε στη ζωή μας. Θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας γι’ αύριο στις 11.30. Κι εύχομαι ο νέος χρόνος να φέρει μεγάλη διάρκεια σε ό,τι αγαπάμε, σε ό,τι μας κάνει να λέμε Love it. Σε όλα τα επίπεδα… Και να μας βρίσκει καλά με αυτούς που αγαπάμε…», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στο κλείσιμο της εκπομπής.

«Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει θεματάκια»

Ο Βαγγέλης Περρής παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο περιοδικό "Εγώ" και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για ακόμα μία φορά στην Ιωάννα Μαλέσκου, με αφορμή την "κόντρα" που υπάρχει ανάμεσά τους ήδη από το ξεκίνημα της παρουσιάστριας στο ΣΚΑΪ.

Βλέπετε μέλλον στην τηλεοπτική καριέρα της Ιωάννας Μαλέσκου;

Η Ιωάννα Μαλέσκου ως κεντρικό τηλεοπτικό πρόσωπο φοβάμαι ότι έχει θεματάκια. Μου δίνει την εντύπωση ότι κάνει εκπομπή στον καθρέφτη της και θαυμάζει τα όσα λέει. Αν ήμουν στην ομάδα της θα προσπαθούσα να την πείσω να σπάσει αυτόν τον καθρέφτη, να μιλάει σαν κανονικός άνθρωπος και να μην επαναλαμβάνει τις συνταγές που της υποδεικνύουν άνθρωποι άσχετοι με το μέσον.

Επίσης να μη θεωρεί σαν γεγονότα τους τίτλους των sites και να μπαίνει σε αντιπαραθέσεις “εκ του περισσού” που λέει και η ίδια. Όσο για το μέλλον, αόρατον.

Βαγγέλης Περρής Ιωάννα Μαλέσκου