Μέγκαν Μαρκλ - Χάρι: Ο Κάρολος ανησυχούσε για το χρώμα που θα έχει το μωρό

Η αποκάλυψη ήρθε λίγους μήνες μετά την πολυσυζητημένη συνέντευξη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μέγκαν Μαρκλ - Χάρι: Ο Κάρολος ανησυχούσε για το χρώμα που θα έχει το μωρό

Λίγους μήνες μετά την πολυσυζητημένη συνέντευξη που είχαν δώσει στην Όπρα η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι, κυκλοφόρησε ένα νέο βιβλίο, το οποίο ισχυρίζεται πως ο Κάρολος ήταν αυτός που έκανε το ρατσιστικό σχόλιο για το χρώμα του μικρού Άρτσι.

Η αναφορά αυτή γίνεται στο βιβλίο «Brothers And Wives: Inside The Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan» του Christopher Andersen, το οποίο έχει αρκετές πληροφορίες για περιστατικά που έλαβαν χώρα στο παλάτι και δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα λοιπόν με το βιβλίο, λίγο μετά τον αρραβώνα της Μέγκαν Μαρκλ και του Χάρι, ο Κάρολος απευθυνόμενος στην Καμίλα είπε: «Αναρωτιέμαι τι χρώμα θα έχουν τα παιδιά τους».

Ο εκπρόσωπος του Καρόλου δεν άφησε φυσικά αυτή την αποκάλυψε έτσι και σχολίασε: «Όλο αυτό είναι προϊόν φαντασίας και δεν θα κάνουμε παραπάνω σχόλιο».

Μέγκαν Μαρκλ Κάρολος

Ετοιμάζει μηνύσεις η Βασίλισσα Ελισάβετ εναντίον Μέγκαν και Χάρι

Οι τεταμένες σχέσεις μεταξύ της οικογένειας του Πρίγκιπα Χάρι αλλά και της Βασιλικής οικογένειας συνεχίζονται για τα καλά παρόλο που έχει περάσει αρκετό καιρός από τότε που η Μέγκαν Μάρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι αποφάσισαν να φύγουν από το παλάτι.

Πιο συγκεκριμένα, ήταν ολοφάνερο πως η βασιλική οικογένεια θέλησε να κρατήσει εξαρχής χαμηλούς τους τόνους, κάτι όμως το οποίο πλέον είναι αρκετά δύσκολο. Υπάρχει ένα όριο για τα πόσα θα ανεχθεί η Βασίλισσα και η βασιλική οικογένεια και δεν μπορεί να υπερβεί αυτή τη στιγμή, σημειώνουν πηγές του παλατιού στην βρετανική εφημερίδα Sun. Το ζευγάρι, όπως λένε, θα ενημερωθεί δια νομικών εκπροσώπων ότι οι συνεχιζόμενες επιθέσεις δεν θα γίνουν ανεκτές.

Επιπλέον, η ομάδα των νομικών, σκέπτονται να στείλουν προειδοποιήσεις στον Εκδοτικό Οίκο (Penguin Random House), λέγοντας πως αν στο βιβλίο που ετοιμάζει ο πρίγκιπας Χάρι αναφερθούν σε συγκεκριμένα πρόσωπα ή τους κατηγορήσουν για οτιδήποτε ευθέως θα υπάρξουν νομικές συνέπειες.