Σάββατο, 10 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

«Μου ήταν δύσκολο να επιβιώσω» - Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας μίλησε για τον χωρισμό του με τη Μαριάννα

«Ήμασταν μαζί 2 μήνες μετά το House of Fame»

«Μου ήταν δύσκολο να επιβιώσω» - Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας μίλησε για τον χωρισμό του με τη Μαριάννα
News 29.11.2021 16:17
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Love it έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας (29/11) ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας, ο νικητής του House of Fame, ο οποίος μεταξύ άλλων αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για τον χωρισμό του με την Μαριάννα Καρά, με την οποία έγιναν ζευγάρι μέσα στο παιχνίδι.

Οι δηλώσεις του Στέφανου Πιτσίνιαγκα για τον χωρισμό του με τη Μαριάννα Καρά

«Με τη Μαριάννα ήμασταν μαζί 2 μήνες μετά το παιχνίδι. Καταλήξαμε να είμαστε ξεχωριστά από δική μου επιλογή, γιατί εγώ ήθελα να είμαι μόνος μου αυτόν τον καιρό.

Δεν είχα ξαναμπεί σε μια σχέση, οπότε μου ήταν δύσκολο να επιβιώσω. Ήθελα να επικεντρωθώ στο στόχο μου, στο τραγούδι, να δουλέψω με τον εαυτό μου, φωνητικά και τέτοια πράγματα. Καταλήξαμε ότι δεν ταιριάζαμε σαν χαρακτήρες εγώ προσωπικά με την Μαριάννα στην έξω μας ζωή», είπε ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας.

Η ανάρτηση της Μαριάννας μετά τον χωρισμό της με τον Στέφανο

«Δε νομίζω πως θα έφτανα σε αυτό το σημείο να γράψω αυτά τα λόγια και πραγματικά η καρδιά μου έχει γίνει χίλια κομμάτια. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα μπορούσα να ζω σε μια ψευδή πραγματικότητα, δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό στον εαυτό μου ούτε σε κάθε ένα υπέροχο προσωπάκι που με στήριξε και μου έδειξε τόση αγάπη από την αρχή και είναι ακόμα δίπλα μου κάθε μέρα.

Την επόμενη βδομάδα και εγώ και ο Στέφανος ξεκινάμε ένα μεγάλο βήμα κι ευκαιρία που μας δίνεται είναι ένα όνειρο που ούτε θα μπορούσαμε να φανταστούμε. Η αρχή μας όμως θα είναι χωριστά, ξεκινάμε τα βήματά μας χωρίς ο ένας να κρατά το χέρι του άλλου. Είναι κάτι που μου ραγίζει την καρδιά όσο δεν θα μπορούσα να περιγράψω. Όσα ένιωσα για αυτόν τον άνθρωπο δεν περιγράφονται και ως κοπέλα και συνεργάτης του προσπάθησα να δώσω το «όλο» μου σε εκείνον. Αυτή του όμως την απόφαση δεν μπορώ παρά να την σεβαστώ, πως αυτός είναι ο δρόμος που θέλει να βαδίσει για εκείνον.

Θα με αγαπάει και το ξέρω αλλά δεν μπορώ να υποσχεθώ το ίδιο για εμένα προς εκείνον γιατί ο πόνος είναι πολύς. Μέσα από την καρδιά μου του εύχομαι κάθε επιτυχία στην καριέρα του ελπίζοντας έστω και κάτι από αυτά που έκανα άξιζε στα μάτια του. Περιμένω πολύ αυτή την αρχή πάνω στη σκηνή για να μπορέσω να βγάλω όλη μου την ψυχή εκεί πάνω και αγάπη για το τραγούδι που μέσα στο παιχνίδι, η ελευθερία αυτή πνίγηκε. Περνώντας κάτι τέτοιο στην αρχή θα είναι δύσκολο, αλλά θέλω και οι δυο μας να λάμψουμε εκεί πάνω ακόμα και χώρια.

Σας αγαπώ όλους τόσο και θα ήθελα να το ξέρετε. Η αγάπη δεν είναι εύκολη, οι άνθρωποι επιλέγουν, αλλάζουν οι απομακρύνονται. Η καρδιά μου έχει ραγίσει τόσο μα τόσο που το μόνο που θα σας ζητούσα μέσα από την ψυχή μου είναι κατανόηση» έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στέφανος Πιτσίνιαγκας: Η αινιγματική ανάρτηση μετά τον χωρισμό του από την Μαριάννα

House of Fame: Η σπόντα του Νίκου Μουτσινά για τη νίκη του Στέφανου

Share