Έξαλλη η Νικολέττα Ράλλη μόλις συνειδητοποίησε πως βρισκόταν on air - Τι συνέβη;

«Τι κάνετε; Είστε καλά;»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έξαλλη η Νικολέττα Ράλλη μόλις συνειδητοποίησε πως βρισκόταν on air - Τι συνέβη;

Την φετινή τηλεοπτική σεζόν βλέπουμε μέσα από την συχνότητα του Open στην εκπομπή «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» την Νικολέττα Ράλλη. Ωστόσο το μεσημέρι της Κυριακής 29/11 συνέβη ένα απρόοπτο στον αέρα της εκπομπής. Βέβαια, μέχρι στιγμής τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι καθόλου ικανοποιητικά.

Πιο συγκεκριμένα, όπως φάνηκε και από το παρακάτω βίντεο, βρισκόταν για δύο λεπτά στον αέρα. Μάλιστα, το κανάλι δεν την είχε ειδοποιήσει με αποτέλεσμα η μητέρα της να την ενημερώσει μέσα από το τηλέφωνό της.

Μάλιστα, είχε κουβαλήσει τα προϊόντα για την κουζίνα, ζήτησε τον καφέ της και εξήγησε ότι δεν έχει χρόνο για νυχτερινή έξοδο, όταν της έκαναν πρόταση οι συνεργάτες της. Μόλις το αντιλήφθηκε η παρουσιάστρια άρχισε να λέει χαρακτηριστικά: «Τι κάνετε; Είστε καλά; Ρίξτε τους τίτλους».

Το επικό περιστατικό με την Νικολέττα Ράλλη

Δύσκολες ώρες για την Νικολέττα Ράλλη έξω από το σπίτι της

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε η Νικολέττα Ράλλη. Η γνωστή παρουσιάστρια μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην πρεμιέρα της στο OPEN, δηλώνοντας πως δεν κατάφερε να κρύψει την συγκίνησή της.

«Παιδιά ήμουν έτοιμη να φύγω. Δεν μπορούσα να το σταματήσω με τίποτα. Είχα πάρα πολύ άγχος, κάποια πράγματα δεν είχαν γίνει σε ό,τι αφορά την εκπομπή.

Είχα κοιμηθεί μόνο δύο ώρες, το πρωί σηκώθηκα και βρήκα το αμάξι μου τρακαρισμένο, με έψαχνε η τροχαία, το παιδί έβγαζε τραπεζίτη το βράδυ και δεν κοιμήθηκα ούτως ή άλλως. Λέω παιδιά τι γίνεται; Θα κάνουμε 20% τηλεθέαση. Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει ότι γύρισα, είχαμε πολύ χρόνο για την προετοιμασία της εκπομπής».