Ευχάριστα νέα για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Τι συνέβη;

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ευχάριστα νέα για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Τι συνέβη;

Μετά από την επιτυχία που σημείωσε με το single «Κανένας Μόνος«, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ήρθε για άλλη μια φορά προκειμένου να φέρει "καινούργιο" αέρα καθώς έβγαλε ένα ακόμη τραγούδι με τίτλο «Κομμένα τα πρέπει».

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα τραγούδι με θετική διάθεση, μακριά από τα συνηθισμένα, το οποίο θα μας παρασύρει στον ρυθμό του από την πρώτη νότα.

Μάλιστα, την μουσική υπογράφουν ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με τον Κωνσταντίνο Παντζή, ενώ τους στίχους τους ανέλαβε η Ελεάνα Βραχάλη.

Το νέο τραγούδι του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Με τι ασχολείται ο μπαμπάς του στην Κύπρο - Θα συγκινηθείτε

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι από τους καλλιτέχνες που επιθυμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της τηλεόρασης, έτσι σπάνιες είναι οι αναρτήσεις του ή οι δημόσιες εμφανίσεις του με πρόσωπα του οικογενειακού τους περιβάλλοντος. Ωστόσο, σε μια από τις σπάνιες αναρτήσεις, έχουμε δει τον μπαμπά του.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε στο κτήμα του πατέρα του, Γιάννη στην Κύπρο και μοιράστηκε τη στιγμή με τους διαδικτυακούς του φίλους του στα social media.

Ο κ. Γιάννης Χατζηγιάννης έχει δημιουργήσει έναν επίγειο παράδεισο με φρούτα και λαχανικά και με τα όσα παράγει βοηθά οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

Στο βίντεο που δημοσίευσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ο πατέρας του δείχνει το κτήμα και ψέλνει ένα απολυτίκιο.

Να σημειώσουμε πως οι γονείς του καλλιτέχνη, είχαν γνωρίσει την Ζέτα Μακρυπούλια - αφού ήταν 10 χρόνια μαζί - με την οποία χώρισε πρόσφατα και δημοσιεύματα τους θέλουν στα δικαστήρια.

Βίντεο από το κτήμα του πατέρα του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Κύπρο