Σία Κοσιώνη: Βρέθηκε στο πλευρό της πεθεράς της με τον γιο της για την παρουσίαση βιβλίου της Μαρίκας Μητσοτάκη

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σία Κοσιώνη: Βρέθηκε στο πλευρό της πεθεράς της με τον γιο της για την παρουσίαση βιβλίου της Μαρίκας Μητσοτάκη

Η Σία Κοσιώνη βρέθηκε μαζί με τον αγαπημένο της γιο στο πλευρό της Ντόρας Μπακογιάννη καθώς παρακολούθησε την παρουσίαση του βιβλίου «Συνταγές με… ιστορία» της Μαρίκας Μητσοτάκη.

Μάλιστα, το μεσημέρι της Δευτέρας 29/11 η παρουσίαση του βιβλίου έχει να κάνει με τις παραδοσιακές συνταγές της Μαρίκας Μητσοτάκη που αποτελούσαν πάντα την αφορμή για να παραμείνει ενωμένη η οικογένεια γύρω από το τραπέζι.

Από την άλλη η γνωστή δημοσιογράφος πόζαρε με χαμόγελο δίπλα στην πεθερά της Ντόρα ενώ ο γιος της Δήμος που σήμερα είναι τεσσάρων ετών κοίταζε τη γιαγιά του με θαυμασμό. Ο φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί για να απαθανατίσει την στιγμή. Από την άλλη "σεισμό" έχει προκαλέσει η είδηση πως αναμένεται να φύγει από τον ΣΚΑΪ.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την άφιξη της Σίας Κοσιώνη στην παρουσίαση του βιβλίου

Κοσσιώνη - Στην παρουσίαση βιβλίου

Παρουσίαση βιβλίου η Σία Κοσιώνη

Μαζί με τον γιο της σε παρουσίαση βιβλίου η Σία Κοσιώνη

Με ψηλόμεσο τζιν και αθλητικά η Σία Κοσιώνη - Στο κέντρο της Αθήνας με τον γιο της Δήμο Μπακογιάννη

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει καθημερινά να βλέπουμε τη Σία Κοσιώνη με τα αυστηρά της ντυσίματα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ωστόσο στον ελεύθερο χρόνο της, η γνωστή δημοσιογράφος δεν αποχωρίζεται τα casual ρούχα, ειδικά όταν βγαίνει βόλτα με τον μονάκριβο γιο της, Δήμο, καρπό του έρωτά της με τον Κώστα Μπακογιάννη.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ λοιπόν, το πρωί της Παρασκευής (26/11) βρέθηκε για βόλτα μαζί με τον γιο της στη Διονυσίου Αεροπαγίτου και για την εμφάνισή της, επέλεξε ένα φαρδύ ψηλόμεσο τζιν, το οποίο συνδύασε με ένα λευκό t-shirt και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Η Σία Κοσιώνη αφιερώνει σχεδόν όλο τον ελεύθερο χρόνο της στον γιο της και έτσι πολύ συχνά τη βλέπουμε σε κοινές τους εμφανίσεις σε διάφορα σημεία της Αθήνας, ενώ χωρίς αμφιβολία την παράσταση έκλεψε η εμφάνιση του μικρού Δήμου στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου με κοστούμι (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες). Έτσι και αυτή τη φορά, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε μερικές από τις στιγμές που πέρασαν μαζί μαμά και γιος.

Σία Κοσιώνη ΑθήναΣία Κοσιώνη Δήμος Μπακογιάννης