Μόλις Χθες: Ο Σπύρος και η Λουΐζα τα ξαναβρίσκουν

Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (30/11) επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μόλις Χθες: Ο Σπύρος και η Λουΐζα τα ξαναβρίσκουν

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (30/11) επεισόδιο της νέας καθημερινής σειράς του ΣΚΑΪ, Μόλις Χθες μιας και ο Σπύρος με τη Λουΐζα αποφασίζουν να τα ξαναβρούν για χάρη της Κατερίνας.

Σε λίγο καιρό μάλιστα στη σειρά πρόκειται να μπει και ο Νίκος Πολυδερόπουλος, ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει γυρίσματα.

Τι θα δούμε σήμερα στο Μόλις Χθες (30/11)

Επεισόδιο 47

O Μιχάλης, που για ακόμα μια φορά βλέπει τα σχέδιά του να καταρρέουν, προσπαθεί να βγάλει άκρη με την Αρχαιολογική Υπηρεσία.

Ο Αχιλλέας τον πείθει να δημοσιοποιήσει, με τη βοήθεια ενός δημοσιογράφου φίλου του, τη δική του εκδοχή της ιστορίας. Ο Ρένος βρίσκει τρόπο να εκδικηθεί ο Μιχάλης τον Σπύρο, ενώ ο τελευταίος τα ξαναβρίσκει με τη Λουίζα για χάρη της Κατερίνας, γεγονός που ξαφνιάζει τη Νόρα. Η Δάφνη νομίζει πως έχει βρει τη χαμένη της κόρη, αλλά πέφτει και πάλι θύμα απατεώνων.

Τι θα δούμε αύριο (1/12) - Επεισόδιο 48

Ο Σπύρος, τρελαμένος που του έχουν υποκλέψει χρήματα από τον λογαριασμό του, απειλεί την Έλενα, την κάνει να του αποκαλύψει ότι πίσω από αυτό βρίσκεται ο Μιχάλης, και του επιτίθεται. Ο Μιχάλης είναι αποφασισμένος να αντεπιτεθεί και η Μαρία με την Έλενα υποφέρουν από αγωνία. Η Δάφνη συνεχίζει να θέλει να εκδώσει το βιβλίο για τη Σοφία, αδιαφορώντας για τον πόνο που προκαλεί στην οικογένεια. Ο Αντώνης είναι χειρότερα από ποτέ γιατί εκτός αυτού, η Μαρία του λέει ψέματα ότι έχει σχέση με τον Θάνο. Η Νόρα βρίσκεται όλο και πιο κοντά στο να ανακαλύψει το ποιόν του Σπύρου και είναι πολύ προβληματισμένη.