Έντονες αντιδράσεις στη Κύπρο για την παράσταση που πρωταγωνιστεί ο Χαϊκάλης - «Δεν έχει δικαίωμα...»

«Έχει καταδικαστεί στη δημόσια συνείδηση...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έντονες αντιδράσεις στη Κύπρο για την παράσταση που πρωταγωνιστεί ο Χαϊκάλης - «Δεν έχει δικαίωμα...»

Ο Παύλος Χαϊκάλης ήταν ένα από τα πρόσωπα της υποκριτικής, που κατηγορήθηκαν με την έναρξη του ελληνικού Metoo. Για αρκετό καιρό εξαφανίστηκε από τα τηλεοπτικά και θεατρικά δρώμενα μετά και από την πολυσυζητημένη συνέντευξή του στη Σίσσυ Χρηστίδου, ωστόσο πήρε την απόφαση να επιστρέψει.

Από τις 25 Δεκεμβρίου θα τον βλέπουμε στη παράσταση «Νικοτιτανικός» με τον Γιάννη Φλωρινιώτη. Σύμφωνα με τα όσα γραφόντουσαν μάλιστα, από την πρώτη μέρα προπώλησης των εισιτηρίων, η παράσταση έχει γίνει ανάρπαστη. Από τα 30 χιλιάδες εισιτήρια που έχουν εκδοθεί, ειπώθηκε ότι τα 13 χιλιάδες έχουν προπωληθεί μέσα στα τρεις πρώτες μέρες.

Η Μαριάννα Παφίτη λοιπόν, Κύπρια ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και χαρακτήρισε την κίνηση του Παύλου Χαϊκάλη «αρπαχτή»!

«Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι έχουν προπωληθεί τα εισιτήρια που έχουν αναφερθεί… Καταδικάζω την επιλογή του κύπριου επιχειρηματία αν φέρει την παράσταση στην Κύπρο. Είμαστε ένα νησί που δίνουμε συγχωροχάρτια… Ο Χαϊκάλης έχει καταδικαστεί στη δημόσια συνείδηση...», είπε και ξέσπασε.

Όλο το ξέσπασμα κατά του Παύλου Χαϊκάλη

Ο Παύλος Χαϊκάλης βάζει τέλος στην καριέρα του - Αποχωρεί οριστικά από το θέατρο

Μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα έγινε γνωστό πως ο Παύλος Χαϊκάλης πήρε την απόφαση να δώσει οριστικό τέλος στην καριέρα του και να αποχωρήσει από το θέατρο "για να είναι όλοι ευχαριστημένοι" όπως είπε και ο ίδιος.

Αυτή θα είναι και η τελευταία παράσταση που θα παίξει μιας και μετά θα αποχωρήσει οριστικά.