Παντρεύτηκαν πριν μία εβδομάδα και το ανακοίνωσαν σήμερα (30/11) στο Πρωινό - Περιμένουν και παιδί

"Έμειναν" Λιάγκας και Σκορδά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Παντρεύτηκαν πριν μία εβδομάδα και το ανακοίνωσαν σήμερα (30/11) στο Πρωινό - Περιμένουν και παιδί

Μία απρόσμενη έκπληξη περίμενε τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινού το πρωί της Τρίτης (30/11) μιας και ένας από τους συνεργάτες τους, ανακοίνωσε πως παντρεύτηκε πριν από μία εβδομάδα και πως περιμένει το πρώτο του παιδάκι.

Ο λόγος για τον Πέτρο Συρίγο, τον μάγειρα του Πρωινού, ο οποίος εντάχθηκε στην εκπομπή πέρυσι, μετά την αποχώρηση του από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Ο ίδιος δεν κάλεσε κανέναν από τους συνεργάτες του στον γάμο. Η Φαίη Σκορδά έμεινε με το στόμα ανοιχτό μόλις άκουσε τι είπε ο συνεργάτης της.

Η ανακοίνωση του γάμου στο Πρωινό

«Έκανα έναν πολιτικό γάμο πριν από μία εβδομάδα και τώρα είμαι έτοιμος να γίνω μπαμπάς», αποκάλυψε ο Πέτρος Συρίγος και άφησε άφωνους τους δύο παρουσιαστές, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας δεν γνώριζε καν ότι ο μάγειρας της εκπομπής είναι δεσμευμένος.

Το παιδάκι που περιμένει η σύζυγός του, το οποίο θα γεννηθεί σε λίγο καιρό, είναι κοριτσάκι.

Εκτός εαυτού στον αέρα του ΑΝΤ1 η Φαίη Σκορδά - «Συγγνώμη πήγαν....»

Μπορεί χθες 29/11 η Φαίη Σκορδά να αποχώρησε ξαφνικά από το Πρωινό πριν ολοκληρωθεί η εκπομπή, ωστόσο σήμερα 30/11 η παρουσιάστρια εμφανίστηκε κανονικά στο πλατό χωρίς βέβαια να αναφέρει τι συνέβη και την έκανε να φύγει άρον άρον από το κανάλι.

Η Φαίη λοιπόν, στην έναρξη της πρωινής βγήκε εκτός εαυτού με μια είδηση που μετέφεραν. Συγκεκριμένα, Βρετανός παραγωγός ζήτησε την άδεια από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο για να γυρίσει ντοκιμαντέρ με την «υπόθεση Καρολάιν» και η αμοιβή να είναι μεγάλη.

Ο πιλότος ωστόσο αρνήθηκε με τον δικηγόρο του να δηλώνει «Ο εντολέας μου δεν επιθυμεί να συναινέσει στην παραγωγή ταινίας ή ντοκιμαντέρ για την τραγική αυτή υπόθεση. Είναι αρνητικός».

«Συγγνώμη πήγαν στον άνθρωπο που είναι στη φυλακή και ομολόγησε το έγκλημα αντί να πάρουν άδεια, αν υπάρχει ένα ενδιαφέρον κοινωνικοεγκληματικό, δεν ξέρω πώς να το θέσω, να πάρουν την άδεια από τη γιαγιά με σεβασμό...» είπε ξεσπώντας.