«Ήταν να μπω στο Survivor αλλά διαγνώστηκα με ανεύρυσμα»

«Τη θέση μου την πήρε ο Μπόγδανος ή ο Γαλακτερός»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ήταν να μπω στο Survivor αλλά διαγνώστηκα με ανεύρυσμα»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε το πρωί της Τρίτης (30/11) ο Αλικιβιάδης Αϊβάζης, ο αδερφός του Γιάννη Αϊβάζη, ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως πρόκειται να μπει στο MasterChef 6 καθώς και πως πέρυσι είχε συμφωνήσει να μπει στο Survivor 4, κάτι που τελικά δεν έγινε ποτέ.

Όπως εξήγησε, δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο καθώς διαγνώσθηκε με ανεύρυσμα και δεν μπορούσε να τον ασφαλίσει η παραγωγή και μάλιστα τη θέση του πήρε ή ο Ηλίας Μπόγδανος ή ο Παύλος Γαλακτερός.

Οι δηλώσεις του αδερφού του Γιάννη Αϊβάζη για τη συμμετοχή του στο Survivor 4

«Το 2018 συμμετείχα στο MasterChef, όμως λόγω κάποιων άσχημων συνθηκών από πλευράς μου, δεν κατάφερα να μπω. Έκανα ραντεβού για το φετινό. Θα ήθελα να μπω, είναι μια εκκρεμότητα που έχω αφήσει αλλά και να μην γίνει δεν θα πεθάνουμε.

Είχα υπογράψει με το Survivor. Είχα ένα ανεύρυσμα, έκανα τα απαραίτητα και χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Survivor. Έκανα όλα τα απαραίτητα, εξετάσεις και λίγο πριν μπω στο αεροπλάνο με πήραν ότι δεν μπορούν να με ασφαλίσουν. Στεναχωρήθηκα, νομίζω ότι στη θέση μου μπήκε ο Μπόγδανος ή ο Γαλακτερός. Θυμάμαι ότι ήμουν ο πρώτος που θα έμπαινε», είπε χαρακτηριστικά ο Αλκιβιάδης Αϊβάζης.

Πρώην συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα θα πετάξει για Άγιο Δομίνικο;

Με την Acun Medya συζητάει πρώην συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα με σκοπό να πετάξει για Άγιο Δομίνικο και να λάβει συμμετοχή στο Survivor 5 που θα επιστρέψει στις τηλεοπτικές μας οθόνες τέλη του Δεκέμβρη. Η ίδια μίλησε στην εκπομπή Happy Day και μοιράστηκε τους προβληματισμούς της.

O λόγος για την Κάλια Ελευθερίου, την νεαρή παρουσιάστρια από την Κύπρο, η οποία βρισκόταν στο πλευρό του παρουσιαστή στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα όταν είχε ξεσπάσει ο σάλος με το ΑΠΘ.

«Δεν έχω καταλήξει κάπου, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να σκεφτώ. Έχει γίνει συζήτηση η οποία δεν ήταν επίσημη για να μπορώ να πω κάτι», δήλωσε αρχικά και συνέχισε:

«Μου αρέσουν οι προκλήσεις και πιστεύω ότι θα άντεχα μέχρι το τέλος. Δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα σε συνθήκες πείνας και συμβίωσης. Δεν ξέρω τι χαρακτήρα θα μου βγάλουν. Είμαι πολεμίστρια στα αγωνίσματα, δεν με τρομάζουν. Μπορώ να αντιμετωπίσω τις ίντριγκες, επειδή δουλεύω στην τηλεόραση και ξέρω να τις διαχειριστώ. Αν με συμφέρει η οικονομική πρόταση θα πάω, αλλιώς όχι».