«Στα 14 έκανα γάμο! Έκλαιγα όταν η πεθερά μου...» - Σοκάρει η Τάμτα

Η εξομολόγηση για τον Πάρη Κασιδόκωστα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Στα 14 έκανα γάμο! Έκλαιγα όταν η πεθερά μου...» - Σοκάρει η Τάμτα

Η Τάμτα παραχώρησε συνέντευξη στον Θέμη Γεωργαντά και τον ραδιοφωνικό σταθμό sfera, όπου μίλησε για τη ζωή της. Αναφέρθηκε στον γάμο που έκανε στα 14 της χρόνια - μέσα από τον οποίο απέκτησε και την κόρη της -, αλλά και για την σχέση που διατηρεί σήμερα με τον Πάρη Κασιδόκωστα.

Ο γάμος της Τάμτα στα 14

«Δεν έχω σκεφτεί ποτέ τον εαυτό μου με νυφικό. Δεν είναι κάτι που με αφορά, δεν ήμουν ποτέ από αυτές τις γυναίκες… Άσχετα, αν το είχα κάνει στα 14, έχω φορέσει κανονικά νυφικό, κανονικός γάμος. Μία φορά το έχω κάνει, τώρα δεύτερη… Αν είναι να συμβεί για κάποιο συγκεκριμένο λόγο, θα δείξει...» είπε.

«Μια χαρά θυμάμαι το φόρεμα που μου έφερε τότε η πεθερά μου κι έκλαιγα, γιατί δεν μου άρεσε. Όσο ήμουν μικρή στη Γεωργία, αυτές τις εποχές δεν ήταν πολύ καλά γενικά η χώρα μου πολιτικά και οικονομικά. Ήταν πιο σκοτεινά και όχι τόσο γιορτινά τα πράγματα. Είχαμε ρεύμα μία ώρα το πρωί και μία ώρα το βράδυ» εξομολογήθηκε.

Όσον για τον Πάρη Κασιδόκωστα, η Τάμτα είπε χωρίς πολλά πολλά: «Είμαστε μια χαρά και πολύ καλά και βλέπουμε».

Με αυτή την πασίγνωστη ξανθιά ήταν σε σχέση ο Πάρις Κασιδόκωστας πολύ πριν την Τάμτα

Ένα από τα highlights της ζωής του Πάρι ήταν και η εκρηκτική σχέση που διατηρούσε με την γόνο των γνωστών ξενοδοχείων, Πάρις Χίλτον. Ναι, ναι καλά διαβάσατε.

Είναι τότε που ο Πάρις Κασιδόκωστας σπουδάζει κινηματογράφο στο Λος Αντζελες διαμένοντας σε μια υπερπολυτελή έπαυλη που ούτε οι Χολιγουντιανοί σταρ δεν διαθέτουν και γνωρίζεται με τη θορυβώδη Πάρις Χίλτον. Η Πάρις τον παρακινεί για πάρτi στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Η οικογένεια Λάτση δυσανασχετεί γι’ αυτή τη σχέση και παρά το γεγονός ότι η γόνος της γνωστής αλυσίδας ξενοδοχείων έρχεται στην Ελλάδα για διακοπές φιλοξενούμενη του Πάρη αλλά και του Γρηγόρη Κασιδόκωστα, τελικά το ζευγάρι χωρίζει. Αυτή ήταν ωστόσο μια σχέση που ο Πάρις δύσκολα θα ξεχάσει, αφού συνδυάστηκε με διασκεδάσεις και υψηλές γνωριμίες.

Στην Αμερική ο Πάρις Κασιδόκωστας έρχεται σε μια πρώτη επαφή με τον κόσμο της έβδομης τέχνης. Περιφέρεται στα κινηματογραφικά στούντιο, παρακολουθεί γυρίσματα ταινιών και αναλύει τη βιομηχανία του κινηματογράφου η οποία τον συναρπάζει. Επιστρέφοντας γνωρίζεται με τον Τέρι Ντούγκας, έναν ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτη, ο οποίος έχοντας σπουδάσει στο διάσημο πανεπιστήμιο UCLA, διαθέτει το κινηματογραφικό know how.

Το 2005 Πάρις Κασιδόκωστας και Τέρι Ντούγκας ιδρύουν την κινηματογραφική εταιρεία παραγωγής 1821 Pictures από την οποία προέκυψαν κάποιες δουλειές όπως το θρίλερ «The Box» στο οποίο πρωταγωνιστούσε η Κάμερον Ντίαζ, καθώς και σειρές σαν το «Extreme Summer» το οποίο προβλήθηκε από τον ALPHA. Την ίδια εποχή συμπράττει με την παλιά του αγαπημένη Πάρις Χίλτον στο ριάλιτι «Superchick».

Πάρις Κασιδόκωστας

Πάρις Κασιδόκωστας τάμταΠάρις Κασιδόκωστας  σχέσεις

Πάρις Κασιδόκωστας Πάρις ΧίλτονΠάρις Κασιδόκωστας σχέσεις τάμτα