«Τη χάσαμε προτού φύγει το σώμα της» - Συγκινούν Μπέττυ και Ματθίλδη Μαγγίρα για την απώλεια της μητέρας τους

Οι δύσκολες ώρες που πέρασαν

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Τη χάσαμε προτού φύγει το σώμα της» - Συγκινούν Μπέττυ και Ματθίλδη Μαγγίρα για την απώλεια της μητέρας τους

Καλεσμένη στην εκπομπή της αδερφής της, Μπέττυς Μαγγίρα, Ποιος είναι Πρωινιάτικα βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (30/11) η Ματθίλδη Μαγγίρα. Οι δύο αδερφές μίλησαν για τον χαμό της αγαπημένης τους μητέρα και κατά πόσο τις άλλαξε η απώλεια αυτή.

Η μητέρα της Μπέττυς και της Ματθίλδης Μαγγίρα έφυγε από τη ζωή στις 17 Οκτωβρίου και οι δυο τους εξήγησαν πως η μητέρα τους εδώ και αρκετά χρόνια έπασχε από άνοια.

Οι δηλώσεις της Μπέττυς και της Ματθίλδης Μαγγίρα για την μητέρα τους

Ο Δημήτρης Μακαλιάς ρώτησε τις δύο αδερφές αν έχει αλλάξει κάτι μέσα τους από τη μέρα που έφυγε από τη ζωή η μητέρα τους και η Ματθίλδη Μαγγίρα σχολίασε: «Εμένα δεν έχει αλλάξει κάτι. Το μόνο που άλλαξε είναι ότι δεν θα μπορέσω να την δω σε φυσικό επίπεδο. Το διαχειρίζομαι και με βοήθησε πολύ ο τρόπος που έγινε. Εμείς την μαμά μας την είχαμε χάσει προτού φύγει το σώμα της, δεν είχαμε επικοινωνία, υπήρχε φθορά μέσα στο χρόνο που ουσιαστικά μας προετοίμασε».

Από τη μεριά της, η Μπέττυ Μαγγίρα είπε: «Το ότι έχουμε και οι δύο παιδιά μας βοηθάει πολύ να το διαχειριζόμαστε».

Τα πρώτα λόγια της Μπέττυς Μαγγίρα μετά τον χαμό της μητέρας της

«Το να πενθήσεις δικό σου άνθρωπο, είναι ένα τελείως προσωπικό γεγονός. Δε μπορώ να το κάνω μπροστά στις κάμερες. Έπρεπε να μιλήσω εννοείται, με το που επέστρεψα στην πρώτη εκπομπή. Αλλά κάνουμε ψυχαγωγία και πρέπει να συνεχίσουμε, να κάνουμε τον κόσμο να περνάει καλά.

Τώρα τι βιώνω και πως το διαχειρίζομαι εγώ, είναι καθαρά δικό μου θέμα και όσος χρόνος κι αν χρειαστεί πρέπει να το κάνω μονή μου και στο σπίτι μου. Η δουλειά και η οικογένειά μου με κάνουν να ξεχνιέμαι. Το δύσκολο κομμάτι τώρα είναι στον πατέρα μου, όχι σε μένα τόσο πολύ» είπε εμφανώς συγκινημένη η παρουσιάστρια.