Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μαρία Τζομπανάκη: Βγήκε στο Super Κατερίνα και έκανε αποκάλυψη για τον πατέρα του Άγγελου

«Το αν ζει ή όχι...»

Μαρία Τζομπανάκη: Βγήκε στο Super Κατερίνα και έκανε αποκάλυψη για τον πατέρα του Άγγελου
News 30.11.2021 15:44
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Τρίτης (30/11) η Μαρία Τζομπανάκη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Σασμό και στις εξελίξεις που πρόκειται να παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Τζομπανάκη για τον Σασμό

«Η Καλλιόπη έχει υποπτευθεί ότι ο Μαθιός είναι ο φονιάς του Στεφανή, το φοβάται περισσότερο. Φοβάται ότι μπορεί και να είναι. Πιο αργά θα μάθει για τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ. Θα συμβούν ενδιάμεσα πολύ συγκλονιστικά γεγονότα.

Φαντάζομαι ότι μπροστά στον έρωτα της Στέλλας και του Άγγελου, η Καλλιόπη θα λυπηθεί που χάνει την Στέλλα ως νύφη, ολοκληρωτικά πια. Ότι ο πατέρας του Άγγελου ζει είναι το μυστικό που όλοι υποψιάζονται. γιατί βέβαια δεν είναι τρελή και η Καλλιόπη», είπε χαρακτηριστικά η αγαπημένη ηθοποιός, ενώ τελείωσε και ο ρόλος ενώ αγαπημένου ηθοποιού στον Σασμό.

Οι 30/11 εξελίξεις του Σασμού

Μαθιός και Αστέρης έρχονται σε άγρια σύγκρουση για τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ.

Ο Μαθιός φεύγει από το σπίτι, ενώ η Καλλιόπη προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει. Παράλληλα, ετοιμάζει μία πρόταση στον Άγγελο, που δεν θα μπορέσει να αρνηθεί.

Ο Κώστας μαθαίνει για τη σχέση της Άσπας με τον Στεφανή και ξεσπάει πάνω της. Εκείνη, σε άσχημη κατάσταση, θα αναζητήσει βοήθεια από τον Άγγελο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σασμός: Ηθοποιός της σειράς δημοσίευσε φωτογραφίες μετά από τον ερχομό του παιδιού του

Παντρειές στον Σασμό - Ο Πετρής κάνει πρόταση γάμου στη Σεμίνα

Share