Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

"Κόλαφος" ο ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος για τους influencers: «Πότε δουλεύουν αυτοί οι άνθρωποι;»

Τι αποκάλυψε;

News 30.11.2021 22:12
Από Ίρις Βίλα

Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» παραχώρησε συνέντευξη ο γνωστός δημοσιογράφος Ιορδάνης Χασαπόπουλος. Ο ίδιος μεταξύ άλλων μίλησε για τη συνεργασία του με την Ανθή Βούλγαρη, την τηλεόραση αλλά τα τα social media.

Οι δηλώσεις του Ιορδάνη Χασαπόπουλου

«Κάνουμε μια εκπομπή που έχουμε πολύ κέφι. Έχουμε γίνει μια παρέα κι ευχαριστιόμαστε. Και πέρυσι έτσι ήμασταν. Απλά πέρυσι δεν φαινόταν τόσο πολύ γιατί συνήθως ξέρεις ο άλλος πρέπει να δει τα νούμερα. Όποιος λέει ότι δεν βλέπει τα νούμερα, λέει ψέματα.

Το ότι εξιδανικεύουν έναν τρόπο ζωής που έχει να κάνει με διάφορες influencers, με διάφορα μοντέλα που από τον Μάιο μέχρι τον Σεπτέμβριο ζουν στη Μύκονο. Και ποτέ δουλεύουν αυτοί οι άνθρωποι; Τι πρότυπο περνάμε στην ελληνική κοινωνία. Ότι;».

«Πήγα στο νοσοκομείο, πέρασα μικροέμφραγμα» - Συγκλονίζει η εξομολόγηση του Ιορδάνη Χασαπόπουλου

Καλεσμένος στην εκπομπή Όλα για τη ζωή μας βρέθηκε το πρωί της Κυριακής (14/11) ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περιπέτεια που έζησε πριν από λίγο καιρό με την υγεία του.

Θυμίζουμε πως πριν λίγο καιρό, ο παρουσιαστής δέχθηκε μία υπέροχη έκπληξη στον αέρα της εκπομπής για τα γενέθλιά του, η οποία τον συγκίνησε (δείτε εδώ το βίντεο).

«Όταν διαχειρίζεσαι το άγχος που έχεις κάθε μέρα, φτιάχνει η καθημερινότητά σου. Φροντίζει να μη φορτώνεις τόσο το πρόγραμμά σου και εγώ δεν ασχολούμαι πλέον τόσο με τα προβλήματα των άλλων.

Ένα πρωί έφυγα από την εκπομπή και είχα δύσπνοια και πήγα στο νοσοκομείο. Από τις εξετάσεις μου βρήκαν ότι είχα περάσει παλιότερα ένα μικροέμφραγμα. Μετά έψαξα όλα τα υπόλοιπα, και εκεί ήρθαν οι μεγάλες αλλαγές. Μετά βάζεις το περπάτημα στη ζωή σου, βάζεις την άσκηση.

Να πω κάτι που δεν έχω πει. Εμένα κάπνιζε πολύ ο πατέρας μου, από μικρό παιδί. Αυτό ήταν η αιτία να μην καπνίσω. Με απωθούσε όλο αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός δημοσιογράφος.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βαθιά συγκινημένος ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος στον αέρα του MEGA - Οι εκπλήξεις για τα γενέθλια του

Ιορδάνης Χασαπόπουλος: "Έλεγαν ότι είμαι μεγαλοδημοσιογράφος και τα κονομάω"

Share