Αμηχανία για τον Χρήστο Μάστορα - Τον ρώτησαν για τον χωρισμό από την Παπαδέλη και δεν ήξερε τι να πει

Επική η αντίδραση του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αμηχανία για τον Χρήστο Μάστορα - Τον ρώτησαν για τον χωρισμό από την Παπαδέλη και δεν ήξερε τι να πει

Ο Χρήστος Μάστορας χώρισε με την επί δυο χρόνια σύντροφό του Χριστίνα Παπαδέλη - και μάλιστα το τέλος ήταν άκρως επεισοδιακό (δείτε εδώ τι έγινε) - με μια ατάκα. Ήδη είχαν χωρίσει μια φορά, ωστόσο μετά την δεύτερη ευκαιρία που έδωσαν, αποφάσισαν ο χωρισμός να είναι οριστικός.

«Εμπνέομαι κυρίως στην απώλεια ή στο τέλος ενός έρωτα και αναζητώ πολλές φορές το δράμα σε μια σχέση, αυτό βέβαια δεν είναι πάρα πολύ καλό για τη σχέση, με εμπνέει ο πόνος, συνήθως προκαλώ καταστάσεις που δεν είναι σωστές για να γράφω, το κάνω υποσυνείδητα, πρέπει να το δουλέψω χρειάζεται διαλογισμό και ψυχανάλυση. Τώρα δεν είμαι ερωτευμένος, είναι η ώρα να γράψω.

Δεν σκέφτομαι τον γάμο, δεν έχω βρει την κατάλληλη ακόμα. Τα παιδιά τριγυρίζουν συνεχώς στο μυαλό μου, μια κορούλα θα την ήθελα κάποια στιγμή», είχε πει μετά το χωρισμό του στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω.

Η ερώτηση για τον χωρισμό που έκανε τον Χρήστο Μάστορα να νιώσει αμηχανία

Ο Χρήστος Μάστορας με το συγκρότημα «Melisses» βρέθηκαν χθες 29/11 το βράδυ στα Super Music Awards στην Κύπρο και ο τραγουδιστής μίλησε στις κάμερες. Μάλιστα, ένας ρεπόρτερ δεν δίστασε να τον ρωτήσει για τον χωρισμό του.

Με το που την άκουσε, κατέβασε το κεφάλι γύρισε προς τον συνεργάτη του Κώστα και δήλωσε χιουμοριστικά πως εκείνος είναι ο σούπερ σταρ. «Δίνουμε έμφαση στην φιλία φέτος» ανέφερε στο τέλος για να σπάσει η αμηχανία.

Αυτή είναι η νέα σύντροφος του;

Το μεσημέρι της Παρασκευής λοιπόν (12/11), η εκπομπή Love it παρουσίασε ένα ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο, ο Χρήστος Μάστορας όχι απλά έχει ξεπεράσει τον χωρισμό του με την Χριστίνα Παπαδέλη αλλά έχει ήδη ένα νέο πρόσωπο στο πλευρό του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής, το πρόσωπο αυτό είναι μία πρώην παίκτρια του GNTM, της οποία το όνομα βέβαια δεν έχει βγει ακόμα στη δημοσιότητα.