«Αν δεν ήσασταν εμβολιασμένοι, θα σας...» - Η παρατήρηση του Αντώνη Καφετζόπουλου στους δημοσιογράφους

Πρωτοφανές περιστατικό στον αέρα του ALPHA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Αν δεν ήσασταν εμβολιασμένοι, θα σας...» - Η παρατήρηση του Αντώνη Καφετζόπουλου στους δημοσιογράφους

O Αντώνης Καφετζόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό αναφορικά με τα θέατρα. Την ίδια στιγμή, ο ηθοποιός αποκάλυψε και αν έχει δεχτεί τηλεοπτικές προτάσεις.

Οι δηλώσεις του Καφετζόπουλου για τα μέτρα περί κορωνοϊού

«Είστε αισιόδοξος για το θέατρο με τα νέα μέτρα;», τον ρώτησαν με εκείνο να απαντά: «Οχι, ποτέ δεν είμαι». Αναφορικά με το αν είναι εμβολιασμένος είπε: «Εννοείται έχω εμβολιαστεί» και αντέστρεψε την ερώτηση στους δημοσιογράφους για το αν έχουν εμβολιαστεί.

Και όταν απάντησαν εκείνοι θετικά ο Αντώνης Καφετζόπουλος τους απάντησε: «Αν δεν ήσασταν, θα σας πέταγα έξω τώρα αυτή τη στιγμή».

Έξαλλος με τους αντιεμβολιαστές - «Πού πάτε ρε πτυχιούχοι;»

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, o Αντώνης Καφετζόπουλος θέλησε να ξεσπάσει κατά των αντιεμβολιαστών, λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κορωνοϊού που καταγράφονται καθημερινά στη χώρα μας.

Μάλιστα, η ανάρτησή του ήταν εξαιρετικά αυστηρή και μίλησε με πολύ έντονο ύφος κατά όσων βγαίνουν και παρουσιάζουν τις δικές τους θεωρίες για το εμβόλιο και για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει.

«Το ξέραμε. Ήταν θέμα χρόνου να θρηνήσουμε θύματα. Γιατροί-τσαμπουκάδες (διαβόητοι στην πιάτσα ως ι-Τς) αλωνίζουν, τρομοκρατούν, αγγίζουν κόρες ταβερνιάρηδων, απειλούν με ενέσεις, χειρουργεία και δακτυλοσκοπήσεις σε ακατονόμαστες οπές των ιερών και απαραβίαστων σωμάτων μας.

Ιδιαίτερα επικίνδυνοι θεωρούνται αυτοί που κρύβονται πίσω από παραπλανητικές ειδικότητες με δήθεν αθώα ονόματα: ωρυλάδες, ορθοπεδικοί (ποιος είσαι ‘συ που θα μας υποδείξεις το «ορθο» ρε καραγκιοζη;), καρδιολόγοι-δήμιοι, ογκολόγοι (ξέρω έναν που πίνει διπλό ελληνικο ναι-και-οχι…!). Ιδιαίτερα ύπουλοι θεωρούνται οι μικροβιολόγοι – το λέει και τ’ όνομα – που έχουν γεμίσει τον κόσμο παθογόνα από τα εργαστήρια τους. Τώρα όμως έκαναν μεγάλο το λάθος!

Αποθρασυμένοι από τη χούντα που κυβερνά τον πλανήτη, τα έβαλαν με το Ελληνικό Φαρ-Ουέστ…! Που πάτε ρε πτυχιούχοι; Ρε άριστο-τενεκέδες; Εδώ στο φαρ-ουέστ κάνει κουμάντο ο Μητροπολίτης και ο τοπικός Αστυνόμος. Εδώ είμαστε κράτος», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Το ξέραμε Ηταν θέμα χρόνου να θρηνήσουμε θύματα Γιατροί-τσαμπουκάδες (διαβόητοι στην πιάτσα ως ι-Τς) αλωνίζουν,...

Posted by Andoni Kafetzopoulos on Tuesday, November 2, 2021