"Εγώ που εμβολιάστηκα είμαι μ@λ@κας;" - "Σκοτώθηκαν" στον αέρα του Πρωινού Λιάγκας και Περρής

Έντονη η διαφωνία τους αναφορικά με τον υποχρεωτικό εμβολιασμό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Για τα νέα μέτρα του κορωνοϊού και συγκεκριμένα τον υποχρεωτικό εμβολιασμό στους άνω των 60 ετών και την επιβολή προστίμου στους αρνητές του εμβολίου μίλησαν το πρωί της Πέμπτης (1/12) στο Πρωινό.

Μάλιστα, η συζήτηση αυτή έφερε αρκετές εντάσεις καθώς ο Βαγγέλης Περρής υποστήριξε πως η επιβολή προστίμου δεν είναι σωστό μέτρο γιατί υπάρχουν άνθρωποι που ζουν απομονωμένοι σε χωριά ενώ από την άλλη ο Γιώργος Λιάγκας διαφώνησε έντονα μαζί του.

Η έντονη διαφωνία Λιάγκα - Περρή για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό

«Το πας λαϊκίστικα, ενώ έχει δίκιο σε αυτό που λες. Πας να διεγείρεις το συναίσθημα και είναι λάθος τοποθέτηση, δεν το περίμενα από εσένα. Να πούμε κάτι άλλο. Εγώ που εμβολιάστηκα και που σκέφτομαι να εμβολιάσω και τα παιδιά μου, είμαι μαλ…ς; Επειδή έχω παρέες και μου λένε μεταξύ σοβαρού και αστείου: «Να δούμε τι θα πάθετε εσείς που εμβολιαστήκατε, χαχαχα. Και αν δεν πάθετε τίποτα θα εμβολιαστούμε κι εμείς.

Σώπα ρε μεγάλε! Τι είμαι εγώ και τα παιδιά μου, πειραματόζωο; Γιατί εγώ να βάλω σε κίνδυνο την υγεία μου για το κοινωνικό σύνολο και ο άλλος να μου πει ότι τον πειράζει το κατοστάρικο. Το λέει και αυτός που έχει λεφτά και πάει και αγοράζει πλαστά πιστοποιητικά» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Βαγγέλης Περρής από την άλλη τόνισε: «Θα μπορούσε να υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση γι’ αυτούς που πηγαίνουν να νοσηλευτούν».

Ο Γιώργος Λιάγκας, έξαλλος, είπε: «Αυτό είναι δικτατορία. Όποιος δεν έχει κάνει το εμβόλιο να μην πηγαίνει στην εντατική; Αυτό είναι δικτατορία! Είναι κοινό αγαθό η δημόσια υγεία».

Λίγο αργότερα ο Λιάγκας αρπάχτηκε και με την Σκορδά

Χαμός έγινε ξανά στο Πρωινό, όταν η Φαίη Σκορδά είχε αντίθετη άποψη από τον Γιώργο Λιάγκα, με αποτέλεσμα να αρπαχτούν στον αέρα της εκπομπής. Αφορμή στάθηκε η ηθοποιός που κατήγγειλε συνάδελφό της στο Σωματείο Ελλήνων ηθοποιών, από το οποίο και διεγράφη.

«Με βιντεοσκοπούμε παρά τη θέλησή μου και το έδειχνε σε όλους από εκεί το έμαθα κι εγώ. Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που μου συνέβαινε! Πήγα κατευθείαν στην αστυνομία, αλλά δεν με βοήθησε κανείς, πανικοβλήθηκα, για να το διαχειριστώ πήγα σε ψυχολόγο, μου πήρε καιρό να συνέλθω απ΄ όλο αυτό που είχα ζήσει…» ανέφερε στην κατάθεσή της η ηθοποιός.

«Η κυρία αυτή έχει κάνει τώρα παιδιά που να πάει να πει ποιος είναι και να μπλέξει...Πήγε στο ΣΕΗ και διεγράφη… Το σινάφι της το ξέρει» είπε ο Γιώργος Λιάγκας και τόνισε: «Ο γελοίος έδειχνε τη σεξουαλική επαφή και τώρα που το λέμε αυτό να προσέχετε να μην καταγράφετε τη σεξουαλική συνεύρεσή σας...».

Η Φαίη Σκορδά τότε είπε ότι το γενίκευσε το θέμα κάτι που είναι εν μέρη λάθος, καθώς στην σήμερον ημέρα και στην εποχή του κορωνοϊού κάποιοι άνθρωποι έρχονται πιο κοντά μέσα από φωτογραφίες και βίντεο στα social media.

«Πρέπει να ξέρεις ποιος είναι ο άλλος… το για λίγο τι σε κάνει; Ανήθικο, άνανδρο και απάνθρωπο; Δεν έχει να κάνει με το για πάντα αλλά δείχνει πόσο ανήθικος και άνανδρος είναι κάποιος… Και οι ίδιοι ξεφτιλίζονται με αυτό που κάνουν», είπε.