Λιάντου και Παπούλια έγιναν θέαμα σε δρόμο του Κολωνακίου - Τι συνέβη με μαμά και κόρη

Αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Λιάντου και Παπούλια έγιναν θέαμα σε δρόμο του Κολωνακίου - Τι συνέβη με μαμά και κόρη

Ποια είναι η μαμά και ποια η κόρη αναρωτιούνται όσοι συναντούν στον δρόμο την Εβελίνα Παπούλια και την Αφροδίτη Λιάντου, κάτι που αντικατοπτρίζει από τη μία τον όμορφο τρόπο που μεγαλώνει η πρώτη και από την άλλη την ωριμότητα της δεύτερης, παρότι είναι μόλις 22 ετών και πρωταγωνιστεί στη «Γη της ελιάς» του MEGA.

Η «Μυρτάλη Βρεττάκου», όπως είναι το όνομά της στη σειρά, λόγω γυρισμάτων μπορεί να μην βρίσκεται στην Αθήνα και στην αγκαλιά του αγοριού της (δείτε τον εδώ) πολύ συχνά, όμως προσπαθεί να εκμεταλλεύεται τον ελεύθερο χρόνο της όσο πιο δημιουργικά γίνεται. Ξεχωριστή θέση στην καρδιά της έχει η μητέρα της, την οποία επισκέπτεται στα ρεπό της, όταν φυσικά προλαβαίνει να επιστρέψει στην Ελλάδα, που (δυστυχώς) συνήθως κρατούν μόλις για μία μέρα.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη

Για του λόγου το αληθές, το Σάββατο τις συνάντησε ο φακός τού YOU την ώρα που περπατούσαν μαζί στο Κολωνάκι και συζητούσαν σαν αδελφικές φίλες. Και όποιος έχει παρακολουθήσει το πρωινό της Εβελίνας Παπούλια στο ραδιόφωνο του Ελληνικού 93,2 ξέρει πόσο στηρίζει την κόρη της, προσέχοντας βέβαια να μην την «καπελώσει». Αν μη τι άλλο, μιλά η δουλειά της Αφροδίτης, με πολλούς να τη χαρακτηρίζουν «αποκάλυψη» στη «Γη της ελιάς».

Σαν δυο σταγόνες νερό Λιάντου και Παπούλια

Αφροδίτη Λιάνου Εβελίνα Παπούλια

Αφροδίτη Λιάνου Εβελίνα Παπούλια περιοδικό You

Συμβουλές-φυλαχτό...

Καλλιτεχνική φλέβα πριν από... την κούνια, αφού η Εβελίνα Παπούλια ήταν έγκυος στον δεύτερο κύκλο των «Δύο Ξένων». Δεν θα μπορούσε, λοιπόν, να μην ασχοληθεί με τον χώρο, στην αρχή με τη μουσική και στη συνέχεια με την υποκριτική. Τώρα, που κάνει τα πρώτα της βήματα στην τηλεόραση, δεν έχει κρύψει πως έχει ζητήσει τις συμβουλές της μαμάς της και, μάλιστα, ότι την ακούει πολύ προσεκτικά όσον αφορά στον ρόλο της στη «Γη της ελιάς». Στο παρελθόν είχαν συνεργαστεί για λίγο, με την Αφροδίτη να τραγουδάει στο «Μπρούσκο», όπου πρωταγωνιστούσε η Εβελίνα Παπούλια.

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό στο νέο τεύχος YOU που κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 1/12, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ