Συγκλονίζει πρωταγωνιστής του Σασμού - «Με βρίζουν, μου λένε να πεθάνω»

Η εξομολόγηση του...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκλονίζει πρωταγωνιστής του Σασμού - «Με βρίζουν, μου λένε να πεθάνω»

O Αλέξανδρος Δαβιλάς μίλησε για τον ρόλο του Άγη στον Σασμό. Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Breakfast@star και αρχικά, εξήγησε πως ο ρόλος του στην δραματική σειρά καμία σχέση δεν έχει με τον πραγματικό του εαυτό.

«Ο ρόλος μου στο Σασμό δεν έχει καμία σχέση με μένα. Στη σκηνή με τον Δημήτρη Λάλο τρόμαξα στ’ αλήθεια, είμαι πραγματικά φοβισμένος. Το κάναμε πρόβα και στη λήψη ξαφνικά αρχίζει και φωνάζει λίγο, βγάζει ένα γρέζι, κάτι που δεν το είχε κάνει στην πρόβα, τρόμαξα πραγματικά», είπε αρχικά, μετά το spoiler "φωτιά" που έγινε για τις εξελίξεις.

Η αποκάλυψη του για τις επιθέσεις που δέχεται λόγω του Σασμού

Ο Αλέξανδρος Δαβιλάς πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ο ρόλος μου δεν είναι τόσο κακός όσο φαίνεται, ήταν πιο ήρεμος, πιο αστείος. Εγώ τον έχω κάνει τόσο βαρύ. Δεν ξέρω αν θα πάμε και δεύτερη σεζόν, αλλά έτσι ακούγεται. Ο κόσμος με βρίζει πάρα πολύ, μου λένε “να πεθάνεις” και τέτοια. Απαντάω σε όλους. Τους λέω ευχαριστώ πολύ, στέλνω καρδούλες και συνήθως ή σβήνουν τα μηνύματα ή με μπλοκάρουν».

Οι 1/12 εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Σασμός

Ο Μαθιός μαθαίνει πως η Βασιλική ήξερε για την σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ και συγκρούεται μαζί της, ενώ οι εντάσεις συνεχίζονται και με τον αδερφό του, κάτι που παραξενεύει την Καλλιόπη, η οποία προσπαθεί να μάθει τι συνέβη μεταξύ τους. Στο μεταξύ, η απόφασή της να παραχωρήσει ένα κτήμα της οικογένειας στον Άγγελο δείχνει να εξασφαλίζει την εμπιστοσύνη του.

Ο Άγγελος της ανακοινώνει ότι θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να ανακαλύψει περισσότερα και ζητά τη βοήθειά της, αλλά εκείνη φροντίζει ο γιατρός να μη μάθει ποτέ την αληθινή ταυτότητα του πατέρα του. Η Άσπα προχωρά στην καταγγελία εναντίον του Κώστα για τον ξυλοδαρμό της, αλλά εκείνος για αντίποινα αποκαλύπτει την κρυφή σχέση της με τον Στεφανή στη Βασιλική, κάτι που θα προκαλέσει αλυσιδωτές αντιδράσεις, που θα επηρεάσουν και τον Μαθιό. Η Σεμίνα από την άλλη δίχως να το ξέρει έχει τυχαία αφεθεί στις περιποιήσεις της Θοδώρας.