Αγγελική Ηλιάδη: Ξέσπασε ο αδερφός της για τον θάνατο του πατέρα τους - "Αυτό λέγεται προσβολή νεκρού"

Αυτή ήταν τελικά η αιτία της απώλειας του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αγγελική Ηλιάδη: Ξέσπασε ο αδερφός της για τον θάνατο του πατέρα τους -

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει η Αγγελιδή Ηλιάδη και η οικογένειά της, καθώς έφυγε από την ζωή ο πατέρας της. Ο αδερφός της τραγουδίστριας θέλησε να τον αποχαιρετήσει, με μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook.

Το "αντίο" του αδερφού της Ηλιάδη στον πατέρα του

«Πριν λίγες ώρες έχασα τον πατέρα μου και αυτό δεν αλλάζει. Έχασα το στήριγμα μου και ένα κομμάτι του εαυτού μου. Ήτανε ο καλύτερος άνθρωπος και το λένε όλοι και παλικάρι από τα λίγα. Σιγουρά η ζωή δεν είναι ίδια μετά από αυτό…

Το σίγουρο είναι ότι δεν έφυγε από κορωνοϊό καθώς είχε νοσήσει πριν καιρό και το είχε ξεπεράσει εντελώς έχοντας και πιστοποιητικό νόσησης. Νοσηλεύτηκε για άλλη αιτία και έφυγε άδικα εξαιτίας ενός σάπιου συστήματος υγείας και των πρωτοκόλλων του. Αν και για μένα η απώλεια του πατέρα μου είναι ίδια, άσχετα με την αιτία δε θα παίξει κανένα δημοσιογραφικό τσιράκι του συστήματος παιχνίδια στη μνήμη του πατέρα μου. Αυτό λέγεται προσβολή νεκρού…

Ξαναλέω όσον αφορά τον δικό μου πατέρα δε θα το δεχτώ. Την αιτία θανάτου και το πιστοποιητικό το ξέρει και το έχει στα χέρια της μόνο η οικογένεια και κανείς άλλος και σίγουρα μόνο εμείς! Αντίο πατέρα…».

Ξέσπασε ο αδερφός της Ηλιάδη για τον θάνατο του πατέρα τους

Η γιαγιά του, Καίτη Γκρέυ, δεν θα μάθε ποτέ για τον θάνατο του γιου της

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso και του δημοσιογράφου Νίκου Νικόλιζα, ο Βασίλης Ηλιάδης επισκεπτόταν συνεχώς το σπίτι της μητέρας του μαζί με τη σύζυγό του Έφη, παρά τα προβλήματα που αντιμετώπιζε με την υγεία του. Ο ίδιος ήθελε να δίνει δύναμη στην Καίτη Γκρέυ για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε και εκείνη.

Όπως συνεχίζει η εφημερίδα, όσο η Αγγελική Ηλιάδη, τόσο και ο αδερφός της, Κώστας, καθώς και η νύφη της Καίτης Γκρέυ κράτησαν μυστικό το τραγικό συμβάν από τη μεγάλη ερμηνεύτρια, μιας και αν μάθαινε για την απώλεια του γιου της θα κλονιζόταν η υγεία της.

H Καίτη Γκρέυ δεν θα μάθει για το θάνατο του γιου της