Φτάνει το ταβάνι - Το εντυπωσιακό χριστουγέννιατικό δέντρο στο σπίτι της Ζέτας Δούκα

Οι φωτογραφίες με την κόρη της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φτάνει το ταβάνι - Το εντυπωσιακό χριστουγέννιατικό δέντρο στο σπίτι της Ζέτας Δούκα

Πολλοί είναι αυτοί που έχουν στολίσει από τώρα τα σπίτια τους για τις γιορτές των Χριστουγέννων, ανάμεσά τους και η Ζέτα Δούκα. Η ίδια λοιπόν ξεκίνησε τις ετοιμασίες μαζί με την οικογένειά της.

Η γνωστή ηθοποιός συγεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram δυο φωτογραφίες, αποκαλύπτοντας τη διακόσμηση που επέλεξαν.

Μάλιστα, η κόρη της, Θάλεια ήτα αυτή που τοποθέτησε στην κορυφή του δέντρου το αστέρι και φυσικά η Ζέτα Δούκα απαθανάτισε την όμορφη αυτή στιγμή.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Δούκα

«Τα αστέρια υπάρχουν για να τα αγγίζουν τα παιδιά ????⭐️????⭐️ #xmas #christmastree #christmasdecorations #star #thalia #reachingastar έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός».

«Είχα φτάσει στα 42 κιλά» - Σοκάρει για τη μάχη της με τη νευρική ανορεξία

Η Ζέτα Δούκα βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (24/11) καλεσμένη στην εκπομπή Ποιος είναι Πρωινιάτικα και μεταξύ άλλων μίλησε για τη μάχη που έδωσε σε νεαρή ηλικία με τη νευρική ανορεξία καθώς και για την απόφασή της να μιλήσει για τη σωματική κακοποίηση που δέχθηκε από τον Γιώργο Κιμούλη.

«Είχα φτάσει να ζυγίζω 42 κιλά. Ήταν μια περίοδος στην οποία νόσησα κι εγώ από νευρική ανορεξία και όταν μετά από πολλά χρόνια το ξεπέρασα και ερωτήθηκα ως ηθοποιός αν έπασχα από διαταραχές πρόσληψης τροφής, είπα ναι.

Το σώμα μου, σταμάτησε να έχει περίοδο για 9 μήνες. Το σώμα πάντοτε σε προειδοποιεί και ο οργανισμός σου για οτιδήποτε σου συμβαίνει. Το θέμα είναι πώς θα το αντιληφθείς», είπε αρχικά η Ζέτα Δούκα για την μάχη της με την νευρική ανορεξία.

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στην απόφασή της να μιλήσει για την κακοποίηση που δέχθηκε: «Άντλησα δύναμη από τη Σοφία Μπεκατώρου και αισθάνθηκα ότι η κοινωνία είναι πιο έτοιμη. Αισθάνθηκα μέσα μου πιο έτοιμη και ότι είναι σημαντικό να μιλήσουμε καθαρά και ονομαστικά γιατί μόνο αυτό θα έκανε τη διαφορά όπως και έγινε.

Πέρασα δύσκολα και πέρασα πάρα πολλά μονοπάτια συναισθηματικά. Εξαντλήθηκα, εξουθενώθηκα συναισθηματικά. Επειδή είμαι άνθρωπος της ευθύνης, δεν φοβάμαι να την παίρνω και δεν φοβάμαι να βγαίνω μπροστά και να μιλήσω για άλλους που δεν έχουν φωνή, αισθάνθηκα το βάρος της απόφασης μου.

Ο καθένας από το μετερίζι του και ιδιαίτερα άνθρωποι που έχουν μεγαλύτερη επηρροή στο κοινωνικό σύνολο πρέπει να αντιλαμβανόμαστε καλύτερα τον εαυτό μας σε σχέση με αυτό».