"Πάγωσε" η Ελένη Μενεγάκη - Στο νοσοκομείο συνεργάτιδά της

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στο νοσοκομείο βρέθηκε συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη από την φετινή της εκπομπή. Η παρουσιάστρια, λίγο μετά την αποκάλυψη της για τα σχέδια των Χριστουγέννων, αναφέρθηκε στο εν λόγω συμβάν.

Συγκεκριμένα, η Δήμητρα Καλφούντζου απουσίαζε από την εκπομπή δύο μέρες. «Είσαι καλά; Μάτι είναι…. Τι άλλο να πω; Μου είπε η Ελένη (Γελαλή) δεν θα την έχεις και είπα τι άλλο θα συμβεί στην κοπέλα. Είσαι καλά;» της είπε η Ελένη Μενεγάκη με την ίδια να απαντά «Τώρα είμαι καλά… έκανα εξετάσεις. Ήμουν στο νοσοκομείο…»

Η Ελένη είπε: «Με άφησες τις πιο συγκλονιστικές μέρες της Γης της Ελιάς. Πού ήσουν;» και εκείνη απάντησε: «Στο νοσοκομείο, είχα κάποια προβληματάκια»!

Η αποκάλυψη της συνεργάτιδας της Μενεγάκη για τον λόγο που βρέθηκε στο νοσοκομείο

Αποκλειστικό: Εσπευσμένα σε κλινική η Ελένη Μενεγάκη

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Ελένη Μενεγάκη, από τότε που ξεκίνησε όλο αυτό με την πανδημία του κορωνοϊού, έχει δηλώσει πως φοβάται πολύ τον ιό. Μάλιστα ήταν από τους πρώτους που έκαναν το εμβόλιο - όπως είχε ανακοινώσει στο instagram της.

Ο φόβος της μάλιστα την οδήγησε να στείλει την μητέρα της στην Κάρυστο, απομονωμένη στο σπίτι τους εκεί (δείτε φωτογραφίες) για να μην κολλήσει και γενικά είναι πολύ προσεκτική.

Τις τελευταίες ημέρες από την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα απουσίαζε ο Γιώργος Κρικοριάν, ο οποίος σήμερα, το πρωί της Πέμπτης 18/11 ανακοίνωσε πως είναι θετικός στον κορωνοϊό.

Όπως καταλαβαίνετε στο Mega επικράτησε ένας μικρός χαμός. Μπορεί κάποιοι να είναι εμβολιασμένοι, μπορεί τα rapid test να γίνονται με τον τρόπο που επιτάσσει ο νόμος αλλά ο φόβος πάντα υπάρχει και της Ελένης είναι μεγάλος.

Όπως μου αποκάλυψε πηγή μου μέσα από το κανάλι και σας μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη στο Vanda's blog του Youweekly.gr η Ελένη με το που πληροφορήθηκε τα... δυσάρεστα πήρε το αυτοκινητάκι της και μετέβη στην πιο κοντινή κλινική που κάνει covid test για να κάνει μοριακό, να είναι 100% σίγουρη πως είναι καλά. Και είναι καλά... να σας το πω κι αυτό για να μην γεννήσω ανησυχίες εκεί που δεν υπάρχουν...