«Βασανίστηκα, αλλά το αποφάσισα» - Το σχόλιο της Μαρίας Μπεκατώρου για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1

«Το MEGA είναι κάρμα! Εδώ άνοιξα τα φτερά μου»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Βασανίστηκα, αλλά το αποφάσισα» - Το σχόλιο της Μαρίας Μπεκατώρου για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (1/12) η Μαρία Μπεκατώρου. Η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην νέα της συνεργασία με το MEGA αλλά και για το νέο τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάσει, The Chase.

Οι δηλώσεις της Μπεκατώρου για το MEGA και το The Chase

«Έχω κάτσει έξι μήνες, μπήκα μέσα σε αυτό το θεϊκό πλατό, ήξερα ότι θα σε συναντήσω. Σε έχω για γούρι. Είναι και 1η του μήνα. Νιώθω πολύ μεγάλη χαρά που είμαι εδώ και είμαι στο MEGA.

Τα ζύγισα όλα πάρα πολύ. Βασανίστηκα, αλλά τελικά το αποφάσισα και όταν πήρα την απόφαση. Πήρα μια βαθιά ανάσα και είπα πάμε να το κάνουμε ωραία. Το MEGA είναι κάρμα. Εδώ άνοιξα τα φτερά μου. Όταν είχε έρθει η πρόταση για το Junior Masterchef παρακάλεσα τον τότε διευθυντή προγράμματος τον κ. Μπούτο να με αφήσει να είμαι και στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ. Δεν άντεχα να φύγω.

Τέτοιου είδους προγράμματα θέλω να κάνω με χαρά και ψυχαγωγία και το THE CHASE είναι ένα τέτοιο πρόγραμμα».

Για το αν θα είναι η παρουσιάστρια του X – FACTOR είπε: «Δεν ξέρω κάτι. Αλήθεια με το χέρι στην καρδιά. Δεν έχω κάνει καμία επίσημη ή ανεπίσημη συζήτηση με το κανάλι. Άρχισα να πατάω πιο καλά στα πόδια μου. Άνοιξα τα αυτιά μου. Τα μάτια μου και άρχισα να ακούω. Υπάρχει κόσμος που με θέλει στην ομάδα του. Είμαι σταθερή, για να φύγω από κάπου πρέπει να έρθουν τα πάνω κάτω.

Αυτή την περίοδο της ζωής μου θέλω να κάνω τηλεπαιχνίδια και σόου» κατέληξε.

«Πολύ δύσκολα πήρα την απόφαση να φύγω από τον ΑΝΤ1 αλλά...»

Η Μαρία Μπεκατώρου παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» και στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά. Η γνωστή παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφαση που πήρε να αποχωρήσει από το κανάλι του Αμαρουσίου, ΑΝΤ1 και να πάει στο MEGA.

«Το The Chase μου αρέσει γιατί έχει πολύ αγωνία. Από την αρχή έως το τέλος ο τηλεθεατής περιμένει κάτι. Στον δεύτερο γύρο θα εμφανίζονται οι 4 κυνηγοί που είναι μόνιμοι συνεργάτες. Είναι από τα πιο εντυπωσιακά σκηνικά που έχουν γίνει ποτέ, η μουσική είναι φανταστική.

Δεν ήταν καθόλου εύκολο να αλλάξω κανάλι γιατί είμαι σταθερή σαν άνθρωπος. Πολύ δύσκολα πήρα την απόφαση να φύγω από τον ΑΝΤ1 αλλά η διαίσθησή μου μού είπε ότι έκανα το σωστό.

Άργησα πολύ να καταλάβω ότι είμαι αποδεκτή στον κόσμο. Φέτος που αποφάσισα να ακούσω άλλες προτάσεις, κατάλαβα ότι υπάρχει ενδιαφέρον από άλλα κανάλια και από τον κόσμο. Θα μου άρεσε να κάνω και μια εκπομπή μαγειρικής αλλά όχι να μαγειρεύω εγώ».