Η Ματίνα Παγώνη την "είπε" στον Νίκο Μουτσινά για τον εμβολιασμό - «Τι είναι αυτά που κάθεσαι και λες»

Επική στιγμή στον αέρα της εκπομπής

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Ματίνα Παγώνη την

Τον Νίκο Μουτσινά τον βλέπουμε κάθε μεσημέρι μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ με την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» όπου κρατάει συντροφιά στους αγαπημένους του τηλεθεατές. Μάλιστα, ο ίδιος το μεσημέρι της Τετάρτης 1/12 δέχτηκε μια απρόσμενη επισκέπτρια.

Ο λόγος για την Ματίνα Παγώνη η οποία "εισέβαλλε" στο πλατό. Μάλιστα, η ίδια θέλησε να σχολιάσει με χιούμορ φυσικά τα όσα λέει κατά καιρούς ο παρουσιαστής της εκπομπής σχετικά με τον εμβολιάσμό.

Οι δηλώσεις της Ματίνας Παγώνη στο Καλό Μεσημεράκι

«Δεν παίζεσαι! Να σου πω… Τι είναι αυτά; Ήρθα να σε προλάβω να δω πως θα με σχολιάσεις σήμερα… Να δω τι θα πεις, έλεος. «Αντί να καθίσεις εδώ και να πεις στον κόσμο «πηγαίνετε να εμβολιαστείτε»!

Λέμε στον κόσμο, «πηγαίνετε να εμβολιαστείτε» και οι άνω των 60 πρέπει να το κάνουν οπωσδήποτε. γιατί είναι ομάδες υψηλού κινδύνου. Τι είναι αυτά που κάθεσαι και λες εδώ κάθε μεσημέρι;».

Αποκλειστικό: Αντίστροφη μέτρηση για τον Νίκο Μουτσινά - Φεύγει από τον ΣΚΑΙ και πάει...;

Ο Νίκος Μουτσινάς το 2019 άνοιξε την πόρτα του ΣΚΑΙ και μέχρι σήμερα, δυο χρόνια μετά, βρίσκεται εκεί και κρατά συντροφιά τα μεσημέρια στο τηλεοπτικό κοινό παρουσιάζοντας την εκπομπή Καλό Μεσημεράκι μια εκπομπή που, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Vanda's blog πλησιάζει στο οριστικό της τέλος.

Ο Νίκος Μουτσινάς την πρώτη χρονιά στον σταθμό του Φαλήρου ήταν η "κότα με τα χρυσά αυγά". Τα ποσοστά τηλεθέασης ήταν στα ύψη, οι χορηγοί έτρεχαν από πίσω του και οι ιθύνοντες ήταν άκρως ευχαριστημένοι.

Φέτος, όμως, τα μηχανάκια της AGB έχουν πάρει την κατιούσα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το ποσοστό που συγκέντρωσε εχθές, Πέμπτη 18/11 (δείτε το εδώ αναλυτικά).

Σύμφωνα με όσα μου μετέφεραν οι πηγές μου, το κανάλι δεν είναι τόσο ευχαριστημένο με τις φετινές αποδόσεις της εκπομπής. Όχι ότι ρίχνει το φταίξιμο στον παρουσιαστή, απλά θεωρεί πως αυτό το project πια ίσως και να μην τραβάει... Δεν έχει αναφερθεί κάτι από την πλευρά του σταθμού για... πόρτα εξόδου καθώς, όπως μαθαίνω, οι υπεύθυνοι στηρίζουν και πιστεύουν πολύ τον παρουσιαστή αλλά... ο ίδιος ο Νίκος έχει αρχίσει να ψάχνεται!

Έμαθα πως είχε ένα τηλεφώνημα από Mega. Απλό τηλεφώνημα. Κι αναρωτιόμουν τόσο καιρό... Τόσο κόσμο μάζεψε ο Βαγγέλης Μαρινάκης φέτος από τα αντίπαλα κανάλια, ο Νίκος πως του ξέφυγε;

Κοίτα να δεις που στο τέλος της σεζόν θα έχουμε ακόμα μια προσθήκη... Ο Μαρινάκης έχει φτιάξει κάτι πολύ δυνατό φέτος, γιατί να μην το ενισχύσει λίγο παραπάνω;

Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν, κι εμείς αλλά κι εσείς...