Ελεάνα Παπαϊωάννου για Γρηγόρη Πετράκο: «Είναι ένα σπουδαίο μυαλό»

«Είναι ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος και ένας από τους πιο σπουδαίους μουσικούς που έχει αυτή εδώ η χώρα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ελεάνα Παπαϊωάννου για Γρηγόρη Πετράκο: «Είναι ένα σπουδαίο μυαλό»

Η Ελεάνα Παπαϊωάννου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα». Μάλιστα, η ίδια ρωτήθηκε για τον Γρηγόρη Πετράκο ο οποίος έχει απασχολήσει ιδιαίτερα με τις τελευταίες του δηλώσεις.

Οι δηλώσεις της Ελεάνας Παπαϊωάννου

Για την Γρηγόρη Πετράκου ανέφερε: «Αυτό που δεν δέχομαι για τον Γρηγόρη και το έχω ακούσει κατά καιρούς είναι ότι προσπαθεί να βγει στην επιφάνεια για να αποκτήσει δημοσιότητα και όλα αυτά.

Είναι ένα σπουδαίο μυαλό ο Γρηγόρης, προέρχεται από μια εξαιρετικά μορφωμένη και σοβαρή οικογένεια, ο ίδιος είναι ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος και ένας από τους πιο σπουδαίους μουσικούς που έχει αυτή εδώ η χώρα».

Και ξεκαθάρισε: «Αν ήθελε όλα αυτά τα χρόνια να βρίσκεται μέσα στα πράγματα και στην επικαιρότητα, θα μπορούσε να το κάνει και μέσα από τις σχέσεις που μπορεί να είχε και τα προσωπικά του, αλλά δεν είναι αυτό το στυλ του. Είναι αστείο αυτό για τον Γρηγόρη του»

"Κόλαφος" ο Γρηγόρης Πετράκος: «Η Ματίνα Παγώνη δεν έχει ιδέα για τα εμβόλια»

Στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΪ «Love it» παραχώρησε συνέντευξη ο Γρηγόρης Πετράκος ο οποίος ειδικά τον τελευταίο καιρό έχει απασχολήσει ιδιαίτερα με τις δηλώσεις του σχετικά με τον κορωνοϊό. Μάλιστα, ο ίδιος δεν δίστασε να μιλήσει και για την Ματίνα Παγώνη.

«Το βίντεο που ανέβασα μιλούσε για πράγματα που θα έπρεπε να είναι υποχρεωτικά σύμφωνα με τη συνείδησή μου. Δεν λέω πράγματα επίτηδες για να ασχοληθούν μαζί μου. Είναι φυσιολογικό να μου κάνουν επίθεση για τα λεγόμενά μου και δεν κρατάω κακία.

Είναι εύκολο να πεις ότι κάποιος που δεν έχει σχέση με την ιατρική γιατί μιλάει τώρα. Όλοι όμως έχουμε άποψη γιατί είμαστε πολίτες. Η κυρία Παγώνη δεν έχει καμία ειδικότητα ώστε να μπορεί να ξέρει για εμβόλια, ιδέα δεν έχει.

Δεν είμαι σε κάποιο σχήμα αυτό το διάστημα γιατί δεν γίνονται μεγάλα σχήματα που να με αφορούν. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να είμαι δεύτερο όνομα σε κάποιο σχήμα, δεν με ενδιέφερε ποτέ η μαρκίζα. Με τον Πάνο Κιάμο δεν νομίζω να μπορούσα να συνεργαστώ γιατί ρεπερτοριακά δεν συμπίπτουμε, αλλά έχω ακούσει ότι είναι φανταστικό παιδί».