Παραιτήθηκε από την δουλειά της, άλλαξε την εμφάνισή της - Άλλος άνθρωπος πλέον η πρώην σύζυγος του Μπισμπίκη

Η ζωή της μετά την επισημοποίηση της σχέσης του με την Δέσποινα Βανδή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Παραιτήθηκε από την δουλειά της, άλλαξε την εμφάνισή της - Άλλος άνθρωπος πλέον η πρώην σύζυγος του Μπισμπίκη

Όπως πρόδωσε ο λογαριασμός της στο instagram παραιτήθηκε από τη δουλειά της και ξεκίνησε ένα νέο project, υιοθέτησε μαζί με το παιδί τους ένα αδέσποτο σκυλάκι, ενώ προχώρησε και σε αλλαγή στην εικόνα της, με τις νέες της φωτογραφίες να καθιστούν σαφές πως η πρώην κυρία Μπισμπίκη επιθυμεί να αφήσει για τα καλά πίσω της την παλιά της ζωή.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης και η κάποτε σύζυγός του, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, μετρούν πλέον αρκετούς μήνες χωρισμού. Ο ίδιος έχει ξεκινήσει, μάλιστα, τις επίσημες εμφανίσεις με τη νέα του σύντροφο, Δέσποινα Βανδή, ενώ η πρώην αγαπημένη του, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, αν και κρατά χαμηλούς τόνους φέρεται να έχει γυρίσει κι αυτή σελίδα στη ζωή της.

Τα σχόλια στο προφίλ της δίνουν και παίρνουν για τη νέα σχέση του συζύγου της, με εκείνη, ωστόσο, να επιλέγει να κρατήσει ουδέτερη στάση.

Η νέα εικόνα της πρώην συζύγου του Βασίλη Μπισμπίκη

Κωνσταντίνα Μπεκιάρη πρώην σύζυγος Βασίλη Μπισμπίκη

Μπισμπίκης διαζύγιο

Να υπενθυμίσουμε πως οι δυο τους μαζί έχουν ένα παιδί και οι σχέσεις τους είναι σε ένα καλό επίπεδο λόγω αυτού...

Αμούστακος και νέος - Πώς ήταν στο παρελθόν ο Βασίλης Μπισμπίκης

«Το Καζίνο ήταν μια φρικτή εμπειρία -αν παίζεις. Όταν είσαι εκεί και δουλεύεις –ήμουν τρία χρόνια γκρουπιέρης στο Λουτράκι, μπλακ-τζακ, πόκερ και ρουλέτα, και βλέπεις τους ανθρώπους που χάνουν σπίτια, περιουσίες, οικογένειες, και βλέπεις ανθρώπους που αυτοκτονούν εκεί μπροστά σου, δεν έχει καμία γοητεία. Είναι σκέτη ντέκα… Δεν είναι ταξικό το φαινόμενο. Από τους λαχαναγορίτες με τις παντόφλες ως τον μεγάλο επιχειρηματία, τον τραγουδιστή, η κατάληξη είναι ίδια. Τους παρατηρούσα, όπως παρατηρούσα τους ανθρώπους σε όλες τις δουλειές που έκανα -μπάρμαν. Είχα πάντα έναν εσωτερικό παρατηρητή πολύ έντονο».

«Τότε για μένα το θέατρο υπήρχε, μέσα από μια ερασιτεχνική ομάδα. Πήγαινα όποτε μπορούσα. Η πρώτη παράσταση που είδα ποτέ ήταν τα “Κόκκινα Φανάρια”, που κάνω τώρα και, και θέλησα να στραφώ στο θέατρο. Με τραβούσε πιο πολύ το σινεμά. Η ταινία που με σημάδεψε ήταν “Ο Σημαδεμένος”. Μου άρεσαν οι γκανγκστερικές, Ράμπο, Σταλόνε. Οχι κουλτουρέ καταστάσεις.

Μέσα σε όλο αυτό, ευτυχώς είχα γονείς που με αντιμετώπισαν με τον πιο σωστό τρόπο. Όποτε τους χρειαζόμουν, ήταν εκεί. Με προστάτευαν. Είχαν μια σοφία στην αντιμετώπισή μου. Αλλά είχαν φοβηθεί μήπως δεν βρω τον δρόμο μου. Όσο για μένα, δεν μιζέριαζα ποτέ, ούτε στην πιο ακραία λούμπεν κατάσταση. Ήμουν δυνατός από μέσα μου, νομίζω», είχε πει παλιότερα σε συνέντευξή του ο ηθοποιός.

Βασίλης Μπισμπίκης

Βασίλης Μπισμπίκης νέος

Βασίλης Μπισμπίκης Κομάντα και Δράκοι

Βασίλης Μπισμπίκης Δέσποινα Βανδή