Εμφανίστηκε στο πλατό του Love It με την κοιλιά τούρλα - Άφωνη η Μαλέσκου

Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη η καλεσμένη της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εμφανίστηκε στο πλατό του Love It με την κοιλιά τούρλα - Άφωνη η Μαλέσκου

Τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Μάρα Δαρμουσλή και σε λίγες εβδομάδες θα γεννήσει το δεύτερο παιδί της. Μάλιστα, η ίδια το πρωί της Πέμπτης (2/12) βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Love It».

Η Ιωάννα Μαλέσκου μάλιστα μόλις είδε πόσο πολύ είχε φουσκώσει η κοιλίτσα της έπαθε πλάκα.

Οι δηλώσεις της εγκυμονούσας Δαρμουσλή για την εγκυμοσύνη της

«Θέλω να είναι έκπληξη το φύλο του μωρού. Ο σύζυγος θέλει κορίτσι, εγώ θέλω να έχει δύο πόδια, δυο χέρια και ένα κεφάλι. Ό,τι θέλει ας είναι. Το μωρό ήρθε μετά από έναν πολύ ωραίο έρωτα» είπε η Μάρα Δαρμουσλή.

Τα πρώτα λόγια της Δαρμουσλή για την εγκυμοσύνη της

«Είμαι 24 εβδομάδων, κλεισμένα. Οπότε έξι μηνών. Κρυμμένο μου το έχουν το φύλο. Θα μου το κάνουν έκπληξη. Είμαι το κορόιδο της οικογένειας. Σιγά σιγά μαθαίνεις ότι κουνιέται, σιγά μαθαίνεις το φύλο. Πλέον έχει προχωρήσει η τεχνολογία και στα λένε από τον τρίτο μήνα. Είμαι σε μια μέτρια κατάσταση. Όταν ήμουν έγκυος με τον Άγγελο ήταν σαν να μην ήμουν. Ο γιος μου είναι 16 τώρα. Είναι μία αμηχανία. Ξαφνικά του λέω θα σου κάνω αδερφάκι και μου απαντάει… δεν περίμενες να σου κάνω εγγονάκι πρώτα;

Με τον Βασίλη ήταν όλα από την αρχή. Ο έρωτας, η σχέση. Ο Βασίλης δεν έχει παιδί, ήθελε παιδί. Εγώ έλεγα αν προλάβω, μέχρι τα 40. Η επιστήμη έχει κάνει άλματα. Δικαίωμα στο σώμα της η κάθε γυναίκα, δεν το συζητάμε αυτό. Για Γενάρη μου είπαν ότι θα γεννήσω. Έχω γενικά μεγάλη αγωνία», είπε η Μάρα Δαρμουσλή.