Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε με ποιο άτομο τσακώνεται περισσότερο στο σπίτι της

Όλα όσα ανέφερε η ίδια

Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε με ποιο άτομο τσακώνεται περισσότερο στο σπίτι της
News 02.12.2021 18:40
Από Ίρις Βίλα

Την Ελένη Μενεγάκη την βλέπουμε κάθε μεσημέρι μέσα από την συχνότητα του MEGA με την εκπομπή «Ελένη». Η γνωστή παρουσιάστρια αρκετές φορές έχει κάνει αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή στον αέρα της εκπομπής της.

Αυτή τη φορά, με αφορμή τις δηλώσεις της Σοφίας Βογιατζάκη η οποία ανέφερε ότι νοίκιασε σπίτι και έμεινε μόνο, ένα βράδυ, η Ελένη θυμήθηκε τι έκανε η ίδια όταν ήταν μικρή.

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη

: «Όλοι κάποια στιγμή δε θέλουν να φύγουν από το σπίτι; Όσο καλά και να περνάνε. Είναι αυτό που λες ότι θέλω να έχω τον δικό μου μικρό χώρο. Δεν υπάρχει το γιατί αλλά δεν είναι έτσι όλοι. Εγώ θυμάμαι ότι το ονειρευόμουν, δεν το έκανα γρήγορα το να μείνω μόνη μου . Δε το είχα πει σε κανέναν όταν το είχα νοικιάσει για να φύγω. Το νοίκιασα, το έφτιαχνα σιγά σιγά. Δε το είχα πει σε κανέναν γιατί θυμάμαι τη μάνα μου να λέει «τι σου έχουμε κάνει» σε διαφωνίες.

Δεν υπάρχει πιο αυτοκόλλητος άνθρωπος με τη μάνα του από μένα, αλλά ακόμα και τώρα διαφωνούμε και τσακωνόμαστε για βλακείες.. αλλά σε διαφωνίες που της έλεγα ότι θα φύγω τη θυμάμαι να λέει «γιατί παιδάκι μου τι σου κάναμε, σου λέμε εμείς τίποτα;».

"Πάγωσε" η Ελένη Μενεγάκη - Στο νοσοκομείο συνεργάτιδά της

Στο νοσοκομείο βρέθηκε συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη από την φετινή της εκπομπή. Η παρουσιάστρια, λίγο μετά την αποκάλυψη της για τα σχέδια των Χριστουγέννων, αναφέρθηκε στο εν λόγω συμβάν.

Συγκεκριμένα, η Δήμητρα Καλφούντζου απουσίαζε από την εκπομπή δύο μέρες. «Είσαι καλά; Μάτι είναι…. Τι άλλο να πω; Μου είπε η Ελένη (Γελαλή) δεν θα την έχεις και είπα τι άλλο θα συμβεί στην κοπέλα. Είσαι καλά;» της είπε η Ελένη Μενεγάκη με την ίδια να απαντά «Τώρα είμαι καλά… έκανα εξετάσεις. Ήμουν στο νοσοκομείο…»

Η Ελένη είπε: «Με άφησες τις πιο συγκλονιστικές μέρες της Γης της Ελιάς. Πού ήσουν;» και εκείνη απάντησε: «Στο νοσοκομείο, είχα κάποια προβληματάκια»!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άφωνη η Ελένη Μενεγάκη από τις εικόνες σοκ που προβλήθηκαν στην εκπομπή από το νησί του Παντζόπουλου

Τι συμβαίνει με Μενεγάκη - Παντζόπουλο; Πάγωσε η μετακόμιση στο νέο σπίτι στην Κηφισιά

Share