Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

«Η μητέρα μου είδε τον θείο της να ξεψυχάει! Τον ξεκοίλιασαν...» - "Λύγισε" η Νεκταρία Γιαννουδάκη

Η εξομολόγηση της με τρεμάμενη φωνή

«Η μητέρα μου είδε τον θείο της να ξεψυχάει! Τον ξεκοίλιασαν...» -
News 03.12.2021 08:39
Από Ελένη Ζουγανέλη

Η Νεκταρία Γιαννουδάκη βρέθηκε στην εκπομπή “Αυτοψία” και μίλησε στη δημοσιογράφο Μαρία Κεφαλά. Η ηθοποιός του Σασμού - οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές - που υποδύεται την μητέρα της Στέλλας, μίλησε για τις βεντέτες της Κρήτης και έκανε αναφορά στα τραγικά περιστατικά που έζησε η οικογένεια της.

«Σασμός είναι η συμφιλίωση, αυτό συνέβη στην περίπτωση της μητέρας μου. Ήταν δυο οικογένειες και είχε πάει ο θείος μου, ο αδερφός του παππού μου επισκέπτης σε αυτό το σπίτι. Υπήρχε ένα κορίτσι εκεί που του άρεσε και σκεφτόταν να τη ζητήσει.

Ο προπάπους μου του έλεγε να μη μπει σε αυτό το σπίτι γιατί έχουν βεντέτα μην τον βρει τίποτα και όντως πήγαν σε αυτό το σπίτι, πυροβόλησαν, νόμιζαν ότι θα πυροβολήσουν αυτόν που είχαν τη βεντέτα και έφαγαν τον θείο μου. Έστελναν συνεχώς μηνύματα στην οικογένεια του παππού μου ότι δεν το θέλανε, ότι ζητάνε συγγνώμη και ότι ήταν να πάει αλλού. Ο σασμός έγινε με τους μαντατοφόρους, τους μεσάζοντες και εννοείται και η οικογένεια του παππού μου είπαν ότι δε θα το συνεχίσουν», ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Η δεύτερη τραγωδία που βρήκε την μητέρα της Νεκταρίας Γιαννουδάκη

«Πάλι από την πλευρά της μαμάς μου» είπε και "λύγισε" μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκριά της, «αυτό μου προκαλεί μια φόρτιση».

«Ένας αδερφός της γιαγιάς μου αγαπούσε μια κοπέλα και την έκλεψε. Η κοπέλα όμως δεν τον αγαπούσε και βρήκε την ευκαιρία και έφυγε και επέστρεψε στο σπίτι της. Ούτε την είχε ατιμάσει ούτε τίποτα. Ωστόσο αυτό που έγινε ήταν ότι η οικογένεια της κοπέλας το έφερε βαριά. Ήταν λοιπόν στο καφενείο του χωριού οι συγγενείς της με τον θείο μου και έπαιζαν χαρτιά. Το καφενείο αυτό από το πατρικό της μητέρας μου ήταν πέντε μέτρα. Τον προκαλούσαν συνεχώς, βρήκαν αφορμή το παιχνίδι στα χαρτιά, ότι δεν παίζει καλά, ότι παίζει λάθος και τον ξεκοίλιασαν με μαχαίρι.

Η μαμά μου έβγαινε τότε από το σπίτι, έξι χρονών παιδάκι και είδε τον θείο της να κρατάει τα όργανά του στο χέρι και να προχωράει και να ξεψυχάει μπροστά στα μάτια της. Αυτό έγραψε πολύ μέσα της. Μετά κάποιοι συγγενείς εκδικήθηκαν για τον θάνατο του θείου. Από αυτούς τους ανθρώπους κάποιοι έφυγαν από το χωριό, κάποιοι πέθαναν και όλο αυτό σταμάτησε. Σταμάτησε γιατί καθώς περνούσαν τα χρόνια οι νέοι άνθρωποι δεν είχαν καμία πρόθεση να εκδικηθούν» είπε.

Λίγα λόγια για την Νεκταρία Γιαννουδάκη

Γεννήθηκε στις 18 Μαρτίου 1973 (ηλικία 48 χρονών) στα Χανιά. Είναι επίσης δασκαλα αγωγής του λόγου και υποκριτικής.

Αριστούχος απόφοιτη της Ανωτέρας δραματικής σχολής του Ωδείου Αθηνών με τιμητική υποτροφία κατά τη διάρκεια της φοίτησής της. Επίσης, είναι απόφοιτη της φιλοσοφικής σχολής - τμημα Γαλλικής γλώσσας και φιλολογίας - του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών καθώς και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από την ίδια σχολή (Φιλοσοφική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών).

Η πρώτη της παράσταση ήταν στη Νέα Υόρκη για το Next wave festival στο Β.Α.Μ σε σκηνοθεσία Β. Καλλιτση και χορογραφίες Απ. Παπαδαμακη "The Mysteries of Eleussis".

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Συγκλονίζει πρωταγωνιστής του Σασμού - «Με βρίζουν, μου λένε να πεθάνω»

Δημήτρης Λάλος: "Έρχονται ανατροπές μέχρι να..." - Η αποκάλυψη που έκανε για τον Σασμό

Share