Φαντασμαγορικό το διώροφο σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου - Φωτογραφία από το γεμάτο λαμπάκια σαλόνι της

Μπορεί να έχει και το πιο όμορφο σπίτι από όλους στην showbiz....

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φαντασμαγορικό το διώροφο σπίτι της Σίσσυς Χρηστίδου - Φωτογραφία από το γεμάτο λαμπάκια σαλόνι της

Η Σίσσυ Χρηστίδου λατρεύει να περνάει χρόνο στο σπίτι με τα παιδιά της. Το γεγονός πως η εκπομπή της προβάλλεται τα Σαββατοκύριακα, της δίνει την ευκαιρία να λείπει λίγες ώρες. Αδυναμία της; Να χαλαρώνει στο σαλόνι με τον Mike και τον Φίλιππο και να βλέπουμε ταινίες αγκαλιά με τον σκύλο τους που αυτές τις ημέρες έχει ένα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του.

Λίγες εβδομάδες πριν από τα Χριστούγεννα, η παρουσιάστρια με την βοήθεια των παιδιών της αποφάσισε να στολίσει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλά και άλλους χώρους στην μονοκατοικία τους.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σίσσυ Χρηστίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τον στολισμό του σαλονιού και μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Δεν υπάρχει γωνία που να έχει μείνει αστόλιστη!

Εκτός του δέντρου που είναι γεμάτο με πολύχρωμες μπάλες και λουλούδια, κρέμασαν λαμπάκια από τον δεύτερο όροφο, ενώ τοποθέτησαν και πολλούς Άγιους Βασίληδες.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Σίσσυς Χρηστίδου από το σαλόνι του σπιτιού της

Περισσότερες φωτογραφίες από το σπίτι της

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει ένα από τα πιο εντυπωσιακά σπίτια της ελληνικής showbiz, όπως έχουμε παρατηρήσει μέσα από φωτογραφίες του, τις οποίες η ίδια έχει αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Κυρίαρχο χρώμα στους χώρους της κουζίνας, της τραπεζαρίας και του σαλονιού είναι το λευκό.

Η παρουσιάστρια μετακόμισε στο νέο της σπίτι, λίγες εβδομάδες πριν την πρεμιέρα της στο MEGA, έχοντας αποφασίσει να αλλάξει την ζωή της όχι μόνο επαγγελματικά, αλλά και προσωπικά αφού το loft στο οποίο μένει είναι πλήρως ανακαινισμένο.

To σπίτι της λοιπόν είναι μοντέρνο, ζεστό και όπως φαίνεται το λευκό αλλά και γενικά τα γήινα χρώμα είναι τα αγαπημένα της. Το έχει διακοσμήσει έτσι ώστε ο προσωπικό της χώρος να είναι εκείνος στον οποίο θα χαλαρώνει μακριά από όλους και όλα.