"Θλιβερό απομεινάρι μιας παρέας" - Ο Γρηγόρης Πετράκος "ξεφτίλισε" δημόσια τον Αντώνη Κανάκη

"Αν νομίζεις ότι κορόϊδεψες εμένα είσαι γελασμένος!"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στο στόχαστρο του Γρηγόρη Πετράκου βρέθηκε αυτή τη φορά ο Αντώνης Κανάκης, ο οποίος μαζί με την παρέα του Ράδιο Αρβύλα σχολίασε το βίντεο του τραγουδιστή, που τασσόταν κατά του πρόστιμου των 100 ευρώ, που επέβαλε η κυβέρνηση στους ανθρώπους άνω των 60 αν δεν εμβολιαστούν.

Ο γνωστός τραγουδιστής λοιπόν, που δεν μασά ποτέ τα λόγια του, θέλησε να απατήσει στην σάτιρα του παρουσιαστή, μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Η απάντηση του Πετράκου στον Κανάκη

«Κανάκη αν νομίζεις ότι κορόϊδεψες εμένα είσαι γελασμένος. Εγώ προσκυνημένους σαν εσένα θέλω τρεις για πρωινό. Κορόϊδεψες (χωρίς ίχνος αστείου) μισό εκατομμύριο συνταξιούχους τους οποίους ληστεύει η Νέα Δικτατορία.

Δύστυχε, προσπαθούσες να γελάσεις με το ζόρι. Προφανώς, ίχνη συνείδησης έχουν μείνει μέσα σου. Οι υπόλοιποι της παρέας ‘λέγαν αμήχανες ατάκες και κοιτούσαν κάτω… Ξέρεις τι απογίνονται οι υποστηρικτές των Δικτατοριών; Όταν πέφτουν οι Δικτάτορες (και πάντα πέφτουν) όλοι τους θυμούνται…

Τί θλιβερό απομεινάρι μιας παρέας που κάποτε μας έκανε να γελάμε, με ένα άρωμα ακεραιότητας… Τρώνε πρόστιμα οι γονείς μας κι εσείς γελάτε;;; Ξαναβάλτε τίτλο ΑΜΑΝ τα καθάρματα» έγραψε ο Γρηγόρης Πετράκος, ο οποίος μίλησε με αιχμηρό τρόπο και για την Ματίνα Παγώνη.

Κανάκη αν νομίζεις ότι κορόϊδεψες εμένα είσαι γελασμένος. Εγώ προσκυνημένους σαν εσένα θέλω τρεις για πρωινό. Κορόϊδεψες...

Posted by Grigoris Petrakos on Thursday, December 2, 2021

«Εννοείται ότι συμφωνώ με όσα λέει ο Γρηγόρης Πετράκος! Τα νούμερα δε μπορούν να πουν ψέματα»

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Γιώργος Μουκίδης, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα και μεταξύ άλλων μίλησε για τον Γρηγόρη Πετράκο με αφορμή τις δηλώσεις που έχει κάνει όλο αυτό το διάστημα σχετικά με τον κορωνοϊό και τους εμβολιασμούς.

«Είναι καλό να προσέχουμε τι λέμε και τι κάνουμε γιατί δεν είναι ακριβώς αυτό το πράγμα που μας λένε ότι είναι, είναι κάτι άλλο. Τώρα το τι είναι το ξέρουν αυτοί. Εγώ έχω περάσει δυο φορές covid μια τον Μάρτιο του 2020 και μια τον Αύγουστο του 2021. Δεν έχω κάνει το εμβόλιο. Αυτό το συγκεκριμένο εμβόλιο δεν το πιστεύω τα υπόλοιπα γενικά για τα παιδάκια ναι, τα παιδάκια τα χρειάζονται αλλά αυτό το συγκεκριμένο δε ξέρουμε τι κάνει.

Γι’ αυτές τις λεπτομέρειες πρέπει να ρωτήσετε κάποιους άλλους που είναι πιο ενημερωμένοι που δεν είναι ούτε αρνητές, ούτε αντιεμβολιαστές, ούτε τίποτα από αυτές τις βλακείες που λένε, ψεκασμένοι κτλ. Σε αυτές τις κατηγορίες ανήκουν και πάρα πολλοί επιστήμονες και νομπελίστες αλλά αυτά δε τα λένε στον κόσμο».

«Πάρτε μια συνέντευξη από τον Πετράκο να σας τα πει που τα ξέρει καλά. Ο Γρηγόρης βλέπει νούμερα, παρατηρεί. Εννοείται ότι συμφωνώ με όσα λέει. Αυτά που λέει είναι δημοσιευμένα, είναι αριθμοί, τα νούμερα δε μπορούν να πουν ψέματα» είπε ο Γιώργος Μουκίδης.