Άστραψε και βρόντηξε η Κατερίνα Καινούργιου στον ALPHA - «Αυτή η βλαχιά μόνο στην Ελλάδα...»

Τι συνέβη και ξέσπασε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άστραψε και βρόντηξε η Κατερίνα Καινούργιου στον ALPHA - «Αυτή η βλαχιά μόνο στην Ελλάδα...»

Ποιος είδε την Κατερίνα Καινούργιου και δεν την φοβήθηκε! Η παρουσιάστρια ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα στον ALPHA, με αφορμή τον συνεντευξιαζόμενο της. Τα είπε έξω από τα δόντια χωρίς να διστάσει...

Συγκεκριμένα στην κάμερα, ο γιος του Γιάννη Βούρου, Στέφανος, μίλησε για την αναπηρία του. Έτσι λοιπόν, η ίδια θέλησε να αναφερθεί στην δική της εμπειρία. Πρόσωπο από το οικογενειακό της περιβάλλον έχει κινητικά προβλήματα και γίνεται έξαλλη κάθε φορά που ο αδιάκριτος κόσμος τον κοιτάει επίμονα.

Το ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου στο πλατό του ALPHA

«Θέλω να σας πω κάτι επειδή εμένα μου έχει συμβεί στο οικογενειακό μου περιβάλλον. Άνθρωπος στο οικογενειακό μου περιβάλλον έχει κάποια κινητικά προβλήματα. Θυμάμαι παλιά μπαίναμε σε έναν χώρο και τον κοιτούσαν καλά - καλά. Πού είναι η παιδεία; Αυτούς τους ανθρώπους πρέπει να τους σεβόμαστε και όχι να κοιτάμε το σημείο που ο άλλος έχει θέμα. Αυτή η αδιακρισία, αυτή η βλαχιά, νομίζω μόνο στην Ελλάδα συμβαίνει», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία πρόσφατα χώρισε και ο πρώην σύντροφος της το διασκεδάζει στο εξωτερικό.

Το ξέσπασμα και για τον εμβολιασμό

Στο θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού για τους ανθρώπους άνω των 60 ετών τοποθετήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου, στην έναρξη της σημερινής (1/12) της εκπομπής.

Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα έσπευσε να συμφωνήσει με τα μέτρα της κυβέρνησης, το ίδιο και μερικοί ηθοποιοί, οι οποίο εξέφρεσαν την άποψη τους στην κάμερα της εκπομπής.

Η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Συμφωνώ απόλυτα. Δυστυχώς έχω κι εγώ στο συγγενικό μου περιβάλλον ανθρώπους που αρνούνται να εμβολίαστούν και είναι μια κουβέντα την οποία κάνω κάθε μέρα και μια “μάχη” που δίνω κάθε μέρα. Λένε ότι φοβούνται κλπ. Εγώ είμαι κάθετη, στο ότι οι γονείς μας, που είναι άνω των 60, πρέπει να εμβολιαστούν. Οι γονείς μας και οι συγγενείς μας γενικότερα.

Αυτή τη στιγμή μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που να είναι υπέροχοι, μορφωμένοι και για κάποιον λόγο να αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο. Ειλικρινά μιλήστε στους γονείς σας και στους συγγενείς σας να κάνουν το εμβόλιο, για το δικό τους καλό και των άλλων. Όταν ακούω έναν άνθρωπο να λέει δεν εμβολιάζομαι το θεωρώ τρομερά εγωιστικό και παρτάκια. Εκτός αν συντρέχουν σοβαροί λόγοι. Αυτή είναι η άποψή μου».