Καβγάς στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη - Φώναζε "Ειρήνη ημίν" για να ηρεμήσει το κλίμα

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καβγάς στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη - Φώναζε

Χαμός επικράτησε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, όταν βγήκε σε ζωντανή σύνδεση ο δικηγόρος του ιερά και της οικογένειας του στην υπόθεση του παράνομου νεκροταφείου, το οποίο σφραγίστηκε. Η ένταση λοιπόν ήταν μεγάλη.

Ο δικηγόρος είχε έντονη διαφωνία με τους συνεργάτες της παρουσιάστριας, με αποτέλεσμα οι εντάσεις να είναι μεγάλες και οι φωνές... στα ύψη.

«Θα σας απαντήσω στο ρεπορτάζ νομικά. Έχει άδειες ταφής, τις κρατάει η Εισαγγελία και αν καταλογήσει και άλλη ευθύνη εκτός από αυτή θα είμαστε εδώ για να τις υποστηρίξουμε. Χωρίς να δικαιολογώ τον ιερέα, οι γονείς αυτοί δεν είδαν τον χώρο που πήγαν να θάψουν το παιδί τους», είπε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος.

Η Ζήνα Κουτσελίνη προσπαθούσε να ηρεμήσει το κλίμα ανάμεσα τους και να γίνει μια κόσμια και ήρεμη συζήτηση. Το περιστατικό σημειώθηκε μάλιστα, μετά το εξώδικο που της έστειλε η οικογένεια του Γιώργου Καραϊβάζ.

Ο καβγάς στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη

Εκταφή του μωρού του ζητά ένας πατέρας από το παράνομο νεκροταφείο

Μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις για το παράνομο νεκροταφείο στα Καλύβια Αττικής και την έφοδο που πραγματοποίησαν υπάλληλοι του Δήμου και της Πολεοδομίας, ένας γονέας σκέφτεται να προχωρήσει σε εκταφή του μωρού του και να κινηθεί νομικά εναντίον των υπευθύνων.

Ο άνδρας που έχασε το παιδί του τον Σεπτέμβριο, απευθύνθηκε σε ένα γραφείο τελετών που του σύστησε το νοσοκομείο. Από το συγκεκριμένο γραφείο τον ενημέρωσαν ότι θα γίνει η κηδεία στο εν λόγω νεκροταφείο. Ο ίδιος είχε προτείνει το νεκροταφείο στο Σχιστό, αλλά από το γραφείο τελετών επέμεναν για το νεκροταφείο στα Καλύβια, όπου όπως ισχυρίζεται, του είπαν ότι εκεί θάβουν μόνο μωρά.

Ο γονέας έδωσε 300 ευρώ για την ταφή του παιδιού του, και διαμαρτυρήθηκε όταν είδε την κατάσταση που επικρατούσε στον συγκεκριμένο χώρο. Όπως λέει ενημερώθηκε από τα ΜΜΕ για το ότι το νεκροταφείο είναι παράνομο. Έχει σκοπό όπως λέει να ζητήσει εκταφή αλλά και να κινηθεί νομικά εναντίον των υπευθύνων.

«Δεν ήταν νεκροταφείο αυτό. Ένα οικόπεδο παρατημένο ήταν...Θα κινηθώ νομικά...Θέλω να πάρουμε το μωρό από εκεί να ταφεί κανονικά και να δούμε ποιος ευθύνεται για όλα αυτά και να πάρει αυτό που του αξίζει...»τονίζει χαρακτηριστικά.