«Ξεχάσαμε το ένα παιδί στο σχολείο» - Απίστευτη αποκάλυψη από την Ελένη Μενεγάκη

Κι όμως το είπε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ξεχάσαμε το ένα παιδί στο σχολείο» - Απίστευτη αποκάλυψη από την Ελένη Μενεγάκη

Με αφορμή μία συζήτηση που έκανε η Ελένη Μενεγάκη στη σημερινή (3/12) εκπομπή της με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, αποκάλυψε πως μία φορά είχε ξεχάσει ένα από τα παιδιά της στο σχολείο για 20 λεπτά.

Όπως εξήγησε η παρουσιάστρια, λίγο μετά τη συγγνώμη που ζήτησε, τη μέρα εκείνη δεν ήταν η σειρά της να πάρει τα παιδιά από το σχολείο, και αυτός που πήγε να τα πάρει άφησε το ένα πίσω, κάτι που συνειδητοποίησαν μετά από 20 λεπτά.

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για το παιδί της

  • Ε.Μ: Έτρεχες πάλι μανούλα χθες, ε; Είχατε πολλά πάλι, μπαλέτα, πράματα και θάματα…
  • Ε.Χ: Ναι… άσε μου έχει τύχει να ξεχάσω το παιδί στο σχολείο
  • Ε.Μ: Μου έχει συμβεί! Δεν ήταν εγώ να το πάρω και είχε μείνει το παιδί στο σχολείο για είκοσι λεπτά. Ξεχαστήκαμε για είκοσι λεπτά! Είπαμε 1, 2, 3 και το 4 πού είναι;

Αποκάλυψε με ποιο άτομο τσακώνεται περισσότερο στο σπίτι της

Την Ελένη Μενεγάκη την βλέπουμε κάθε μεσημέρι μέσα από την συχνότητα του MEGA με την εκπομπή «Ελένη». Η γνωστή παρουσιάστρια αρκετές φορές έχει κάνει αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή στον αέρα της εκπομπής της.

Αυτή τη φορά, με αφορμή τις δηλώσεις της Σοφίας Βογιατζάκη η οποία ανέφερε ότι νοίκιασε σπίτι και έμεινε μόνο, ένα βράδυ, η Ελένη θυμήθηκε τι έκανε η ίδια όταν ήταν μικρή.

: «Όλοι κάποια στιγμή δε θέλουν να φύγουν από το σπίτι; Όσο καλά και να περνάνε. Είναι αυτό που λες ότι θέλω να έχω τον δικό μου μικρό χώρο. Δεν υπάρχει το γιατί αλλά δεν είναι έτσι όλοι. Εγώ θυμάμαι ότι το ονειρευόμουν, δεν το έκανα γρήγορα το να μείνω μόνη μου . Δε το είχα πει σε κανέναν όταν το είχα νοικιάσει για να φύγω. Το νοίκιασα, το έφτιαχνα σιγά σιγά. Δε το είχα πει σε κανέναν γιατί θυμάμαι τη μάνα μου να λέει «τι σου έχουμε κάνει» σε διαφωνίες.

Δεν υπάρχει πιο αυτοκόλλητος άνθρωπος με τη μάνα του από μένα, αλλά ακόμα και τώρα διαφωνούμε και τσακωνόμαστε για βλακείες.. αλλά σε διαφωνίες που της έλεγα ότι θα φύγω τη θυμάμαι να λέει «γιατί παιδάκι μου τι σου κάναμε, σου λέμε εμείς τίποτα;».