Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

«Φτάνει! Μορφωθείτε! Διαβάστε!» - Εξωφρενών η Εριέττα Κούρκουλου με Σουλτάτο και Λασκαράκη

Η οργισμένη ανάρτησή της μετά τη γέννα του σκύλου του ζευγαριού

«Φτάνει! Μορφωθείτε! Διαβάστε!» - Εξωφρενών η Εριέττα Κούρκουλου με Σουλτάτο και Λασκαράκη
News 03.12.2021 15:50
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ο κακός χαμός έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες μετά την ανάρτηση της Βάσως Λασκαράκη, αναφορικά με την γέννα του σκύλου της, για την οποία ξέσπασε τόσο η Εριέττα Κούρκουλου όσο και η Κατρίνα Τσάνταλη.

Μάλιστα, μετά τα αρνητικά σχόλια που έλαβε η γνωστή ηθοποιός, ο σύζυγός της, Λευτέρης Σουλτάτος, θέλησε να απαντήσει, παίρνοντας έτσι την πλήρη ευθύνη.

Η Εριέττα Κούρκουλου θέλησε να απαντήσει λίγο αργότερα στον γνωστό σεφ, με την ίδια να προχωρά σε μια μακροσκελή ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η απάντηση της Κούρκουλου στον Σουλτάτο

«Δεν περίμενα να πάρει τέτοια έκταση το θέμα της στείρωσης εν έτη 2021… «Δικός μου είναι ο σκύλος, ότι θέλω κάνω!». Από εκεί ξεκινάει το κακό. Από ανθρώπους δηλαδή, που δεν καταλαβαίνουν ότι είμαστε όλοι συνδεδεμένοι. Όλοι ένα. Τρέξανε διάφοροι να επιτεθούν στην @katrina_tsantali – να επιτεθούν σε έναν άνθρωπο δηλαδή που όπως εγώ, χωρίς να έχει καμία υποχρέωση, έχει αφιερώσει την ζωή της στο να μαζεύει τα σπασμένα ανθρώπων που αρνούνται να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Των νταήδων που δεν στειρώνουν τον σκύλο τους γιατί είναι ανασφαλής με τον ανδρισμό τους. Των δήμων, που κάνουν τα κονδύλια χαρτοπόλεμο και διατηρούν ζώα σε δραματικές συνθήκες. Και βέβαια αυτών που θυμήθηκαν ξαφνικά ότι είναι λάθος να παρεμβαίνουμε στην φύση!!! Που την είδατε την φύση; – που έτσι όπως τα κάναμε, την βλέπουμε μόνο στην τηλεόραση;Τα σκυλιά μας σαπίζουν μέσα σε κλουβιά και επειδή αποφασίζει κάποιος ότι είναι δικαίωμά του, θα στερήσει 5-12 σπίτια από αυτά τα ζώα, καταδικάζοντάς τα σε μια ζωή μοναξιάς και στέρησης! Όχι! Δεν είναι δικαίωμά σου, γιατί τα έχουμε κάνει σκατά! Δεν είναι δικαίωμά σου, γιατί η κάθε σου απόφαση επηρεάζει όλους μας!

Ξοδεύουμε τα προσωπικά μας χρήματα και τον χρόνο μας για να μαζέψουμε τα χάλια της χώρας μας και κρινόμαστε εμείς; Φτάνει! Μορφωθείτε! Διαβάστε!! Σοβαρευτείτε!!!», έγραψε χαρακτηριστικά η Εριέττα.

Αναλυτικά η απάντηση του Σουλτάτου που εξόργισε την Κούρκουλου

«Καλησπέρα σε όλους τους φιλόζωους. Αν και δεν συνηθίζω να δίνω εξηγήσεις επειδή τα έχω καλά με τη συνείδησή μου με λύπη μου είδα την επίθεση που έγινε στη γυναίκα μου σε μία φωτογραφία που ανέβασε τα κουτάβια μας.

Αν θέλετε λοιπόν κάποιον να πυροβολήσετε φιλόζωοι αλλά ορισμένοι μισητές των ανθρώπων τότε ελάτε στο δικό μου προφίλ γιατί το σκυλί είναι δικό μου και έχω την πλήρη ευθύνη του. Άρα εμένα να βρίσετε, εμένα να απειλήσετε εμένα να καταγγείλετε.

Έχω μάθει να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου αλλά δεν έχω μάθει να την κακία σας. Το τι φιλανθρωπίες κάνουμε και το πόσο βοηθάμε τις φιλοζωικές οργανώσεις ας μας κρίνει ο θεός, θα παραμείνει εντός της οικίας και της συνείδησής μας. Ευχαριστώ να είστε όλοι καλά με υγεία».

Η ανάρτηση του Λευτέρη Σουλτάτου

Λευτέρης Σουλτάτος - Ανάρτηση

Η απάντηση του Λευτέρη Σουλτάτου για την Βάσω Λασκαράκη

Ανάρτηση Λευτέρη Σουλτάτου στο Instagram

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Όσο άκουγα τις λέξεις η καρδιά μου ράγιζε" - Συγκινητική ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου

Εριέττα Κούρκουλου: «Δεν αισθανόμουν άνετα να κάνω αυτή την ανάρτηση»

Share