Θρήνος για την Κατερίνα Δαλάκα

Πολύ δύσκολες ώρες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος για την Κατερίνα Δαλάκα

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει η Κατερίνα Δαλάκα μιας και σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, βίωσε μία μεγάλη απώλεια στην οικογένεια της. Συγκεκριμένα, έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της παππούς.

Την αποκάλυψη έκανε η Soula Glamorous, η οποία απάντησε στην ερώτηση που της έκανε για την αθλήτρια μία διαδικτυακή της φίλη, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως πριν από λίγο καιρό, η Κατερίνα Δαλάκα χώρισε οριστικά από τον σύντροφό της, Δημήτρη Φιντιρίκο.

«Πέθανε ο παππούς της. Συλλυπητήρια», έγραψε χαρακτηριστικά η Soula Glamorous στο Insta Story που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Κατερίνα Δαλάκα δεν έχει τοποθετηθεί για το συγκεκριμένο θέμα, ωστόσο έχει αλλάξει την φωτογραφία προφίλ στο Instagram της με ένα μαύρο φόντο.

Η αποκάλυψη της Soula Glamorous για την Κατερίνα Δαλάκα

Κατερίνα Δαλάκα Soula Glamorous

Το ταξίδι που έκανε η Κατερίνα Δαλάκα στο Λονδίνο πριν από λίγο καιρό

Ο χωρισμός της Κατερίνας Δαλάκα με τον Δημήτρη Φιντιρίκο φαίνεται πως είναι οριστικός, για ακόμα μία φορά. Οι δυο τους διέγραψαν τις κοινές φωτογραφίες από το Instagram και για να επισφραγίσουν ότι δε θα είναι ξανά μαζί έκαναν και unfollow ο ένας τον άλλον.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι έχει περάσει από 40 κύματα. Οι δυο τους έχουν χωρίσει και τα έχουν ξαναβρεί ένα σωρό φορές τα τελευταία χρόνια, ωστόσο η τελευταία τους επανασύνδεση το καλοκαίρι του 2021, έδειχνε πως έχουν αφήσει στην άκρη τα όποια προβλήματα είχαν και πλέον τραβούν κοινή πορεία

Προκειμένου λοιπόν να δώσει μία νότα ανανέωσης στον εαυτό της και να ξεπεράσει τον χωρισμό, η Κατερίνα Δαλάκα ταξίδεψε στο Λονδίνο και όπως φάνηκε το διασκέδασε με την ψυχή της.

Μάλιστα, μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τους διαδικτυακούς της φίλους, αρκετά στιγμιότυπα από το ταξίδι της και από τα μέρη που επισκέφθηκε.