Αφροδίτη Μπάρμπα: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποφυλάκισή της - «Το μόνο που θέλω να πω...»

"Έσπασε" τη σιωπή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αφροδίτη Μπάρμπα: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποφυλάκισή της - «Το μόνο που θέλω να πω...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής T-Live έκανε η Αφροδίτη Μπάρμπα, λίγο μετά την αποφυλάκισή της. Το μοντέλο ευχαρίστησε τον δικηγόρο της, Αλέξη Κούγια ενώ εξέφρασε τη μεγάλη της επιθυμία να γυρίσει πίσω στο παιδί της.

Οι δηλώσεις της Αφροδίτης Μπάρμπα μετά την αποφυλάκισή της

«Το μόνο που θέλω να πω αυτή τη στιγμή είναι ότι θέλω να γυρίσω στο παιδί μου, που είναι ό,τι πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή. Θέλω να ευχαριστήσω τον δικηγόρο μου, τον κ. Κούγια, την κα ανακρίτρια, τον κο εισαγγελέα, όλα τα στοιχεία αυτά που έδειξαν… Και είμαι σίγουρη ότι θα αποδειχθεί η αθωότητά μου.

Την ονειρευόμουν αυτή την ημέρα. Σκεφτόμουν πως ήμουν μακριά από την κόρη μου όλο αυτόν τον καιρό. Αυτό», είπε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Μπάρμπα.

Οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για την αποφυλάκισή της

«Όσον αφορά στην κατάσταση ξέρετε είναι δύσκολο να μεταφέρω συναισθήματα, θα σας πως με τον πατέρα της είχαμε συνεννοηθεί επειδή υπήρχε περίπτωση να μη γίνει δεκτό το αίτημα και παρά το ότι από δύο ημερών ο κ. Εισαγγελέας είχε εισηγηθεί την αποφυλάκιση της να μην της το αποκαλύψουμε και η ίδια το έμαθε χθες το πριν από την τηλεόραση, από τις ειδήσεις και από ό,τι μου περιέγραψαν οι υπάλληλοι της φυλακής ήταν μία συγκλονιστική στιγμή μεταξύ χαράς και λύπης.

Δεν είναι εύκολο πράγμα να διαχειριστείς τη φυλακή. Η φυλακή είναι ακραία σωματική και ψυχική ταλαιπωρία», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός δικηγόρος.