Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ελένη Μενεγάκη: Θέλει να φέρει τη μαμά της στην εκπομπή - «Θέλω να τη δω να...»

Κι όμως το είπε

Ελένη Μενεγάκη: Θέλει να φέρει τη μαμά της στην εκπομπή - «Θέλω να τη δω να...»
News 03.12.2021 17:31
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Με αφορμή την off road διαδρομή που έκανε ο Σάββας Πούμπουρας με τη μητέρα του για την εκπομπή, η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της τη μεγάλη της επιθυμία να φέρει μία μέρα και τη δική της μητέρα, Ζέτα Μισόκαλου, στην εκπομπή.

Η παρουσιάστρια πριν από λίγο είχε ζητήσει συγγνώμη από τον Σάββα Πούμπουρα για το μπέρδεμα που έγινε στην εκπομπή με το όνομά του και στη συνέχεια μίλησε για το πόσο πολύ θα ήθελε να δει τη μητέρα της να κάνει κάτι τόσο extreme όσο η μαμά του συνεργάτη της.

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τη μητέρα της

«Πολύ θα ήθελα να δω τη μάνα μου σε κάτι τέτοιο… Δεν ξέρει να οδηγεί, θα ακούτε τα ουρλιαχτά της… Είναι πιο ατρόμητη από εμένα! Το τιμόνι και το τσιγάρο δεν τα ξέρει… Θα φέρω και τη μαμά μου», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Ξεχάσαμε το ένα παιδί στο σχολείο» - Απίστευτη αποκάλυψη από την Ελένη Μενεγάκη

Με αφορμή μία συζήτηση που έκανε η Ελένη Μενεγάκη στη σημερινή (3/12) εκπομπή της με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, αποκάλυψε πως μία φορά είχε ξεχάσει ένα από τα παιδιά της στο σχολείο για 20 λεπτά.

Όπως εξήγησε η παρουσιάστρια τη μέρα εκείνη δεν ήταν η σειρά της να πάρει τα παιδιά από το σχολείο, και αυτός που πήγε να τα πάρει άφησε το ένα πίσω, κάτι που συνειδητοποίησαν μετά από 20 λεπτά.

  • Ε.Μ: Έτρεχες πάλι μανούλα χθες, ε; Είχατε πολλά πάλι, μπαλέτα, πράματα και θάματα…
  • Ε.Χ: Ναι… άσε μου έχει τύχει να ξεχάσω το παιδί στο σχολείο
  • Ε.Μ: Μου έχει συμβεί! Δεν ήταν εγώ να το πάρω και είχε μείνει το παιδί στο σχολείο για είκοσι λεπτά. Ξεχαστήκαμε για είκοσι λεπτά! Είπαμε 1, 2, 3 και το 4 πού είναι;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό" - Το δημόσιο "ευχαριστώ" του Θανάση Ευθυμιάδη στην Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε με ποιο άτομο τσακώνεται περισσότερο στο σπίτι της

Share