Πολύ ευχάριστα νέα για την Φουρέιρα και τον Αργυρό - Τι συνέβη;

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πολύ ευχάριστα νέα για την Φουρέιρα και τον Αργυρό - Τι συνέβη;

Το TEATRO Athens παρουσιάζει το πιο σύγχρονο concept διασκέδασης στη νυχτερινή Αθήνα, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή στη ψυχαγωγία!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Ελένη Φουρέιρα ύστερα από αρκετά χρόνια, συναντιούνται ξανά επί σκηνής στο ριζικά ανακαινισμένο χώρο του θρυλικού TEATRO Athens, για να παρουσιάσουν στο κοινό ένα πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια, ρυθμό και επιτυχίες!

Μια άρτια παραγωγή, βασισμένη σε πρότυπα της διεθνούς μουσικής σκηνής , με εντυπωσιακά σκηνικά , σύγχρονη αισθητική και προσεγμένη φιλοξενία! Μαζί τους το new entry πρόσωπο της ελληνικής δισκογραφίας , ο ταλαντούχος Γιώργος Κακοσαίος.

Συμμετέχει ο Dj Anjelo, ένας απ' τους πιο δημοφιλείς Έλληνες Djs. Το TEATRO Athens καινοτομεί και προτείνει στον κατάλογο του , το Cocktail bar με τους πιο έμπειρους bartenders να ετοιμάζουν και να σερβίρουν παραλλαγές των πιο εντυπωσιακών κοκτέιλ καθώς και το Sushi Bar. Ανακαλύψτε το πιο σύγχρονο concept διασκέδασης στη νυχτερινή Αθήνα!

Συνεργασία Φουρέιρα -  Αργυρού

Opening Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου

*Η είσοδος στον χώρο γίνεται υποχρεωτικά με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης. Όλο το προσωπικό του TEATRO Athens είναι πλήρως εμβολιασμένο για την προστασία της δημόσιας υγείας.

TEATRO ATHENS

www.teatroathens.gr

Κάθε Παρασκευή & Σάββατο

Λ. Ποσειδώνος 26-28 , Καλλιθέα

Τηλ. Κρατήσεων: +302109400726 & +302109400727

TeatroAthens #Argiros #Foureira

Ημίγυμνος o Κωνσταντίνος Αργυρός - "Κόλασε" το Instagram με την ανάρτηση του

Την φετινή τηλεοπτική σεζόν, βλέπουμε για πρώτη φορά τον Κωνσταντίνο Αργυρό μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ σε ρόλο κριτή. Δείτε εδώ την πρώην του που μπήκε στο μουσικό show και δεν την πήρε χαμπάρι κανείς.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός τραγουδιστής είναι επίσης αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram καθώς του αρέσει να ποστάρει διάφορες στιγμές. Την πιο ρομαντική του πλευρά αποφάσισε να δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής και κριτής του Voice με βίντεο που ανέβασε στο Instagram παραδίδει ημίγυμνος μαθήματα πιάνου ερμηνεύοντας το νέο του τραγούδι με τίτλο «Τελικά».