Μαρία Παπαλάμπρου: «Στο GNTM είχαν φέτος τον ανιψιό μου, τον υπέροχο...»

Ποιος είναι άραγε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μαρία Παπαλάμπρου: «Στο GNTM είχαν φέτος τον ανιψιό μου, τον υπέροχο...»

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» μίλησε η Μαρία Παπαλάμπρου με αφορμή την παράσταση «Πρόσωπο με πρόσωπο» στο θέατρο «Μορφές έκφρασης» όπου πρωταγωνιστεί.

Η ίδια αναφέρθηκε τόσο για τη ζωή της στο Βερολίνο, όσο και για την απώλεια του άντρα της. Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο ανιψιός της πήρε μέρος στο GNTM όπου προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του STAR.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Λαμπροπούλου

«Από το “Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή” θυμάμαι ότι έγινε μια καραμπόλα στο δρόμο, με κάποιον που χάζευε σε ένα εξωτερικό γύρισμα. Στο δρόμο με φώναζαν “Νάνσυ” ή “Τίγρη”. Είχα και εμμονικούς θαυμαστές και κάποιες φορές ζήτησα βοήθεια για να το διαχειριστώ. Λόγω ενός θαυμαστή, αναγκάστηκα να αλλάξω σπίτι», δήλωσε αναφορικά με τη σειρά που έκανε το τηλεοπτικό κοινό να την αγαπήσει.

Μετακομίσαμε με τον άνδρα μου στο Βερολίνο για δικούς του επαγγελματικούς λόγους. Εκεί γνώρισα αρκετούς σταρ από κοντά, όπως τον Μπραντ Πιτ, ενώ τρώγαμε στην ίδια παρέα με τη Νικόλ Κίντμαν και δίπλα μου ήταν ο Πιρς Μπρόσναν.

Έχουμε αναπτύξει φιλία και με τους Scorpions και είχα γνωρίσει και τον Joe Cocker», τόνισε σχετικά με τη ζωή στο Βερολίνο και τους σταρ που γνώρισε εκεί.

«Με το σύζυγό μου ήμασταν 18 χρόνια μαζί. Έφυγε από τη ζωή πριν από 2 χρόνια. Την απώλεια ενός ανθρώπου που έχεις αγαπήσει δεν την ξεπερνάς ποτέ ολοκληρωτικά», πρόσθεσε για την απώλεια του συζύγου της, ενώ για την κόρη της σημείωσε ότι: «Η κόρη μου δε θέλει ιδιαίτερα να γίνει ηθοποιός, της αρέσει η κάμερα, το modelling».

Η Μαρία Παπαλάμπρου αποκάλυψε ακόμα ότι στο φετινό GNTM συμμετείχε ο ανιψιός της. «Στο GNTM είχαν φέτος τον ανιψιό μου, τον υπέροχο Γιάννη Μπούτο». -Δείτε εδώ όσα είπε μετά από την αποχώρησή του από το ριάλιτι μόδας.

«Όταν πέθανε ο άντρας μου, αποφασίσαμε να...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» παραχώρησε δηλώσεις η Μαρία Παπαλάμπρου. Όπως έχει γίνει γνωστό η ίδια είχε αποφασίσει συνειδητά να είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς ζούσε μόνιμα στο Βερολίνο.

Μάλιστα, η ίδια με τον σύζυγό της, Τάσο Αλεξόπουλο ο οποίος έφυγε από την ζωή το 2019, ασχολούνταν με την παραγωγή στην εταιρεία που δημιούργησαν μαζί.

«Όταν έφυγε ο άνδρας μου από τη ζωή αποφασίσαμε με την κόρη μου να επιστρέψουμε στην Ελλάδα για να είμαστε πιο κοντά στην οικογένεια και στον πυρήνα, των φίλων, των ανθρώπων που θα ήταν για εμάς μία ασπίδα προστασίας σε μία πολύ δύσκολη στιγμή».

Η Μαρία Παπαλάμπρου αναφέρθηκε επίσης και στην 17χρονη κόρη της, ενώ απάντησε και στο ενδεχόμενο να ασχοληθεί με την υποκριτική: «Ακόμα δεν έχει κατασταλάξει τι θέλει να κάνει, για το θέατρο δεν δείχνει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον, την ενδιαφέρει όμως ο χώρος της μόδας και του μόντελινγκ.».