Ελεονώρα Μελέτη: «Για όλες εκείνες που όταν θα διαβάσουν αυτές τις γραμμές δεν θα νιώσουν πλέον μόνες»

Συγκλονίζει το μήνυμα συμπαράστασης που έστειλε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ελεονώρα Μελέτη: «Για όλες εκείνες που όταν θα διαβάσουν αυτές τις γραμμές δεν θα νιώσουν πλέον μόνες»

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της καθώς επίσης αρκετά συχνά εκφέρει την δική της άποψη για πολλά γεγονότα.

Η γνωστή παρουσιάστρια, θέλησε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς της τη δική της εμπειρία σχετικά με την μητρότητα μιας και έστειλε ένα δυνατό μήνυμα. -Δείτε επίσης αποκλειστικές φωτογραφίες με την κόρη της από την βόλτα τους στο εμπορικό κέντρο.

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη

«Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε 18 Απριλίου του 2018. Δεύτερη μέρα με την Αλεξάνδρα στο σπίτι. Βλέπεις το βραχιολάκι της; Βλέπεις όμως κ το βλέμμα μου; Δεν ξέρω αν φαίνεται αλλά έχει μέσα σε όλα, πέρα από αϋπνία, κούραση, τον πόνο της καισαρικής, και μια δόση τρόμου.

Ένα άβολο συναίσθημα απέναντι στο άγνωστο. Έβγαλα σέλφι, για να βρεθώ απέναντι στον εαυτό μου. Αλλά δεν χαμογελάω κ τόσο. Είμαι ευτυχισμένη αλλά φοβάμαι. Τότε δεν το καταλάβαινα. Τώρα το συνειδητοποιώ.

Τώρα που έχουν περάσει 3,5 χρόνια μαθαίνοντας καθημερινά το ρόλο της μητέρας, που βρίσκω τα πατήματα μου με τον νέο μου εαυτό, κ ισορροπώ σε όλα όσα θέλω να είμαι.

Υπάρχουν θαυμαστές γυναίκες που ήταν σαν να γεννήθηκαν μητέρες. Κ υπάρχουμε κ εμείς οι άλλες επίσης θαυμαστές γυναίκες που γινόμαστε κάθε μέρα ολοένα κ περισσότερο μητέρες. Δεν είναι για όλες εύκολο. Δεν είναι πάντα εύκολο.

Κάνω αυτό το ποστ για χάρη της φίλης που έστειλε το μήνυμα που ακολουθεί αν σύρετε τη φωτογραφία. Και για όλες εκείνες που διαβάζοντας αυτές τις γραμμές θα νιώσουν τυχερές που για εκείνες δεν ήταν δύσκολο αλλά και για όλες εκείνες που όταν θα τις διαβάσουν δεν θα νιώσουν πλέον μόνες».

Ελεονώρα Μελέτη: Στην παρουσίαση του βιβλίου της ο σύζυγός της - Σπάνια εμφάνιση

Σε μια ξεχωριστή βραδιά στο θέατρο Αθηνά παρουσίασε το βιβλίο της «Γυναίκα ψάχνει» το απόγευμα της Τρίτης 26/10 η Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια του Mega έκανε την πρώτη ολοκληρωμένη συγγραφική της προσπάθεια με ένα βιβλίο που μέσα από προσωπικές της εμπειρίες, μιλάει για τα κοινωνικά στερεότυπα και όλα εκείνα που αντιμετωπίζει κάθε γυναίκα εξαιτίας τους. Το βιβλίο της κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Τον συντονισμό στη χθεσινή βραδιά ανέλαβε η δημοσιογράφος Νίκη Λυμπεράκη, ενώ η Κατερίνα Γκαγκάκη, η Δέσποινα Καμπούρη, η ψυχολόγος Φρόσω Φωτεινάκη και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Δήμητρα Λαζαράτου διάβασαν αποσπάσματα από το πρώτο συγγραφικό εγχείρημα της Ελεονώρας Μελέτη.

Το «παρών» στην εκδήλωση για να στηρίξουν την Ελεονώρα Μελέτη έδωσαν οι συνεργάτες της από την εκπομπή «Mega Καλημέρα», αλλά και φίλοι και εκπρόσωποι από τον δημοσιογραφικό χώρο. Ανάμεσά τους ήταν οι... διαβάστε την συνέχεια στο okmag.gr